Voor wie?
Datum
  • 2020
  • 2021
Wijken en dorpen
Locaties

Jongeren

Aanmelden voor activiteiten voor jongeren

Voor jongeren worden allerlei activiteiten georganiseerd, oa bij de Basement, Hangout en St. Louis. Hiervoor kun je jezelf of je kind aanmelden. Lees verder om bij het aanmeldformulier te komen.

Vanuit het jongerenwerk van Punt Welzijn leggen wij preventief contact met jongeren, om ze vroegtijdig te ondersteunen bij vragen en/of problemen die ze hebben. Verder stimuleren en ondersteunen we jongeren om zichzelf te ontwikkelen. Dit doen we door het organiseren van gratis activiteiten gericht op talentontwikkeling, empowerment, ontmoeting en ontspanning. Deze activiteiten vinden voornamelijk plaats in een van de jongerencentra of op school.

Aanmelden voor één van onze activiteiten? Gebruik dan onderstaand aanmeldformulier.

aanmeldformulier activiteiten

Corona update 4 november 2020: Vanwege de tijdelijke verzwaring van de maatregelen hebben we het besluit moeten nemen om alle locaties de komende 2 weken te sluiten. Helaas dus ook geen fysieke activiteiten. We willen wel digitaal en online alternatieve activiteiten aanbieden. Ook zijn we als jongerenwerkers wel mobiel bereikbaar. Houd onze Instagram en Facebook in de gaten voor meer informatie.

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.