Voor wie?
Datum
  • 2021
  • 2022
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg/ Dementie

ACTIE: Mantelzorgers zijn Weertenaar van het jaar, dat verdient iets extra’s!

Het coronavirus heeft voor iedereen gezorgd voor zorgen, aanpassingen en veranderingen. Mantelzorgers zijn in deze tijden extra belangrijk voor degene waarvoor zij zorgen, vaak kwetsbare mensen. Tegelijkertijd werden mantelzorgers in deze tijd meer aangewezen op zichzelf én dat was niet altijd makkelijk. De gemeente Weert heeft alle mantelzorgers uitgeroepen tot Weerternaren van het jaar 2020, en Punt Welzijn verzorgt iets extra’s om al deze mantelzorgers extra te waarderen.

De gemeente Weert riep op 28 juni jl. iedereen die actief is in de zorg, hetzij als professional of als mantelzorger, uit tot ‘Weertenaren van het jaar 2020’ voor hun inzet tijdens de coronacrisis. Madeleine Hartmann heeft namens alle mantelzorgers uit Weert de oorkonde in ontvangst genomen. Weertenaar van het jaar, dat verdient iets extra’s! Punt Welzijn maakt een punt van het waarderen van  mantelzorgers. Daarom krijgen mensen die zorgen voor een naaste die woont in de gemeente Weert een heerlijke lekkernij van Rousseau aangeboden.

Aanmelden kan via onderstaand formulier tot en met 25 juli a.s. De lekkernij kan vervolgens de hele maand augustus op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur afgehaald worden bij BeekCwartier (begane grond Beekstraat 54, Weert). Is het voor jou niet mogelijk om het zelf op te komen halen, geef dit aan in onderstaand formulier en dan wordt het thuis bezorgd door vrijwillige bezorgers.

Het is helaas niet meer mogelijk om je op te geven voor deze waarderingsactie. Ben jij mantelzorger voor iemand in Weert of Nederweert en wil jij meer weten over waardering voor mantelzorgers? Neem contact met ons op of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Heb je een vraag of wil je informatie over wat Punt Welzijn voor jou kan betekenen? Neem contact op via mantelzorg@puntwelzijn.nl of 0495-697900.

Locatie

Gemeente Weert

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.