Voor wie?
Datum
  • 2020
  • 2021
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg/ Dementie

Cadeaubon voor mantelzorgers

Zorg jij voor een naaste die woonachtig is in de gemeente Weert? Dan kun je je aanmelden voor een cadeaubon t.w.v. €12,50.

Deze cadeaubon (ter waarde van €12,50) kan tot 1 mei 2021 ingeleverd worden bij 6 Weerter ondernemers die dit speciaal voor mantelzorgers aanbieden. Op die manier willen zij hen een hart onder de riem steken. Zo kun je jezelf trakteren op een lekkere vlaai, een mooi plantje, heerlijke olijven of tapas, een biertje of een smaakvolle  lunch.

Aanmelden kan t/m 8 november. De cadeaubonnen worden per post verstuurd en kunnen bij één ondernemer gebruikt worden. Het bedrag dient in één keer besteed te worden.

Let op: deze cadeaubon is alleen bedoeld voor mantelzorgers die zorgen voor een naaste die woonachtig is in de gemeente Weert. Zorg je voor een naaste die woonachtig is in de gemeente Nederweert? Dan ontvang je jaarlijks een andere attentie. Indien je nog niet bij ons bekend bent als mantelzorger uit Nederweert, dan kun je een mailtje sturen naar mantelzorg@puntwelzijn.nl en ontvang je volgend jaar de attentie.

Wat organiseren we nog meer in de Week van de Mantelzorg? Kijk hier.

Foto: MantelzorgNL

Locatie

Gemeente Weert

Ik wil me hiervoor aanmelden

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.