Voor wie?
Datum
  • 2020
Wijken en dorpen
Locaties

Gezonde leefstijl

Een gezonder assortiment in de (sport)kantine

Ben jij benieuwd op welke manier jij het assortiment in de kantine van jouw vereniging iets gezonder kunt maken? TeamFit! vertelt tijdens een voorlichting in sporthal Boshoven op welke manier je in een paar eenvoudige stappen het assortiment gezonder maakt zonder daar omzet voor in te leveren. Daarnaast kan TeamFit! ondersteuning aanbieden op het gebied van roken en alcohol. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Team: Fit is een initiatief van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) om (sport)verenigingen op weg te helpen naar een gezonder aanbod in de kantine. Dit initiatief wordt gefinancierd vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Wil jij gaan voor een gezonder aanbod in je (sport)kantine? Dat hoef je niet alleen te doen. De coaches van Team:Fit staan voor je klaar en helpen je graag op weg naar jouw doel. Na aanmelding van jullie vereniging bij Team:Fit komt er kosteloos een coach langs om samen met jou naar het huidige assortiment in de kantine te kijken en wat mogelijk bij jullie vereniging aanslaat. Ook helpt de Team:Fit Coach je om een team van enthousiaste leden om je heen te verzamelen, zodat er meer draagvlak is en jullie samen stappen kunnen zetten.

Eén van de partners van Team:Fit is het Voedingscentrum, de autoriteit op het gebied van gezond, veilig en duurzaam eten. Het Voedingscentrum heeft de Richtlijnen Gezondere Kantines ontwikkeld. Hierin staat op overzichtelijke manier aangegeven hoe je jouw (sport)kantine gezonder maakt.

Ik wil me hiervoor aanmelden

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.