Voor wie?
Datum
  • 2020
  • 2021
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg/ Dementie

Film “Kapsalon Romy” (wordt verplaatst)

In de Week van de Mantelzorg (2 t/m 10 november) kunnen mantelzorgers uit Weert en Nederweert op zondag 8 november naar de bekroonde film “Kapsalon Romy”.

Kapsalon Romy is een levenslustige en slimme familiefilm met een positieve insteek over het accepteren van hulp. De film gaat over een meisje dat iedere dag na school naar oma in de kapsalon moet. Dat komt omdat haar moeder heel veel werkt. Oma Stine heeft het heel druk en is daarnaast best streng tegen Romy. Romy merkt echter dat oma Stine vergeetachtig begint te worden, en besluit te helpen om de kapsalon draaiende te houden. Dat levert ontroerende en grappig situaties op.

Even gezellig naar de film op zondagmorgen? Meld je dan aan met je echtgenoot, dochter, zoon, kennis of vriendin.

De activiteit is gratis. Aanmelden is verplicht. Het is mogelijk om maximaal met 4 personen uit één gezin te komen. Kom je met meerdere personen, maar behoor je niet tot één huishouden? Meld je dan apart aan.

Aanmelden voor deze activiteit blijft mogelijk. Als je je aanmeldt krijg je op een later moment persoonlijk een mail met de nieuwe datum. Annuleren is ook dan nog mogelijk. 

Om te zorgen voor een goede veiligheid en hygiëne in verband met het coronavirus attenderen wij je op het volgende:

  • Wij verzoeken je om niet eerder dan 10 minuten voor aanvang op de locatie aan te komen en direct na afloop te verlaten.
  • Bij verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheid, kun je helaas niet deelnemen.
  • Thuisblijven geldt ook als iemand in het huishouden van een deelnemer koorts (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft of als iemand uit zijn/haar huishouden positief getest is op corona.
  • Wij verzoeken je om een mondkapje mee te nemen, aangezien wij het dragen van een mondkapje verplicht stellen bij het verplaatsen in de ruimte, zoals bij binnenkomst of wanneer je naar het toilet gaat. Wanneer je hebt plaatsgenomen mag het mondkapje weer af.

Wat organiseren we nog meer in de Week van de Mantelzorg? Kijk hier.

Locatie

Gotcha! (Beekstraat 49, Weert)

Ik wil me hiervoor aanmelden

Max. 4 personen en alle personen dienen uit één huishouden te komen

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.