Voor wie?
Datum
  • 2023
Wijken en dorpen
Locaties

Gezonde leefstijl

Funkey Fiësta; een feestelijke kennismaking met Hockey

Op zaterdag 25 februari organiseert H.V. Weert van 11:00 - 13:00 uur een Funkey Fiësta. Funkey Fiësta is een gratis kennismakingsactiviteit met hockey voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar. Wil jij op een feestelijke manier kennis maken met de hockeysport? Meld je dan snel aan!

Er worden verschillende hockeyspellen aangeboden, onder begeleiding van diverse trainers. Daarnaast sluit ook de Rabo Urban Sport Tour vanuit Punt Welzijn aan met verschillende opblaas attributen. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een drankje en iets lekkers.

Inschrijven

Schrijf jouw kind in via Punt Welzijn door middel van onderstaand aanmeldformulier. Mocht jouw kind al lid zijn van H.V. Weert, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Voorwaarde is dan wel dat een vriendje of vriendinnetje, die nog geen lid is, wordt meegenomen.

Inschrijven is mogelijk t/m donderdag 23 februari.

Mochten er nog vragen zijn, bij de ingang zal de Jongste Jeugd Commissie staan om deze te beantwoorden. Of stuur een mail naar Tom Theeuwen via t.theeuwen@puntwelzijn.nl

Locatie

De Funkey Fiësta vindt plaats op de hockeyvelden van H.V. Weert, aan Parklaan 1a in Weert (bij de Lidl aan de overzijde van de Ringbaan).

Ik wil me hiervoor aanmelden

(Zo ja, dan ben je verplicht om een vriendje/vriendinnetje mee te nemen)
(vriendje/vriendinnetje is door het invullen van deze vraag gelijk aangemeld)
(vriendje/vriendinnetje is door het invullen van deze vraag gelijk aangemeld)
(Wil jouw zoon/dochter samen met een vriendje/vriendinnetje in de groep, vul het dan hier in. max 1 vriendje/vriendinnetje)

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.