Voor wie?
Datum
  • 2021
  • 2022
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg / Dementie

‘GOED omgaan met dementie’ online training voor werknemers

In een dementievriendelijke gemeente willen we het dagelijkse leven van mensen met dementie gemakkelijker maken. Een gemeenschap waarin iedereen dementie accepteert: van bakker en buurman tot sportclub en wijkagent. Waarin mensen met dementie mee kunnen blijven doen. Een samenleving waarin ze iets mogen vergeten en worden thuisgebracht als ze verdwalen. En waarin ze zo lang mogelijk kunnen deelnemen.

De gratis online training ‘GOED omgaan met dementie’ is speciaal gericht op werknemers. In deze interactieve training leer je meer over dementie en hoe je mensen met dementie kunt herkennen. In het tweede deel krijgen de deelnemers informatie over de GOED-methode. Op diverse momenten kunnen vragen gesteld worden aan de trainers. Denk daarbij ook aan voorbeelden die je meemaakt in de praktijk. Hoe reageer je bijvoorbeeld als iemand zijn portemonnee is vergeten? Of als iemand voor de derde keer komt vragen waar de koffie ligt? In deze training leer je hoe je goed kunt omgaan en contact kunt maken met mensen met dementie!

Deze training wordt online gegeven op dinsdag 19 oktober van 19:30 – 21:00uur, door 2 trainers van ‘Samen dementievriendelijk’ (www.samendementievriendelijk.nl).
Alle deelnemers volgen individueel de presentatie via een eigen verbinding. Voorafgaand ontvang je per mail de link naar de online bijeenkomst.

Meer informatie? Bel Punt Welzijn 0495-697900 of mail naar mantelzorg@puntwelzijn.nl.

Locatie

De training vindt online plaats.

Ik wil me hiervoor aanmelden

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.