Voor wie?
Datum
  • 2020
  • 2021
Wijken en dorpen
Locaties

Vrijwillige inzet

Informatieavond voor jeugdleiders in Weert

Verenigingen spelen een nadrukkelijke rol in de sociale, emotionele en fysieke ontwikkeling van kinderen. Zij zien de kinderen en hun ouders/verzorgers regelmatig en kunnen problemen tijdig signaleren. Tijdens de Nationale Sportweek, 21 september, komen het Centrum voor Jeugd & Gezin en Punt Welzijn samen in beweging tijdens een informatieavond voor verenigingen.

We kunnen ons voorstellen dat je je wel eens afvraagt: “Hoe kan ik omgaan met opstandig gedrag van een kind?” Of: “Hoe kan ik een kind met een diagnose (zoals ADHD / autisme bijvoorbeeld) het beste begeleiden in mijn team?” Deze en andere vragen komen aan bod. Natuurlijk kun je ook je eigen vragen stellen.
En we hebben goed nieuws, want we vertellen op deze avond ook welke nieuwe vorm van ondersteuning wij jullie kunnen bieden!

De gratis informatieavond vindt plaats op maandag 21 september van 19.30 tot 21.30 uur. De locatie is nog niet bekend maar zal bij aanmelding doorgegeven worden. Aanmelden kan voor 18 september.

Neem voor meer informatie contact op met Mariska Sanders, 0495-697900.

Locatie

Zodra deze bekend is, worden de jeugdleiders die zich aangemeld hebben op de hoogte gebracht.

Ik wil me hiervoor aanmelden

Met vrijwilligersorganisatie bedoelen we je vereniging, stichting, goed doel, evenement of burgerinitiatief. Ben je (nog) geen vrijwilliger, zet dan n.v.t.
Zo kunnen we je bellen als een workshop niet doorgaat of we vragen hebben over je aanmelding.

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.