Voor wie?
Datum
  • 2022
  • 2023
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg

Mantelzorgattentie 2022

In de Week van de Mantelzorg (2 t/m 11 november) kunnen mantelzorgers uit de gemeente Weert en Nederweert op donderdag 10 november verrast worden met een attentie.

Punt Welzijn zal samen met vele vrijwilligers op 10 november (landelijke Dag van de Mantelzorg) mantelzorgers uit de gemeente Nederweert en Weert verrassen met een attentie.

Mantelzorgattentie in Weert: bloemetje

Ook dit jaar is het weer mogelijk om een bloemetje aan te vragen. Mantelzorgers, die door zichzelf of iemand in hun omgeving zijn aangemeld, krijgen het bloemetje op 10 november thuis bezorgd. Dit jaar ontvang je bij aanvraag van het bloemetje automatisch een een extra attentie, namelijk een cadeaubon ter waarde van €15,00. Deze kan ingeleverd worden bij 10 ondernemers die de attentie speciaal voor mantelzorgers aanbieden. Zo kun je jezelf bijvoorbeeld trakteren op een vlaai, een mooi plantje of een heerlijke lunch. Aanmelden kan t/m 1 november. 

Mantelzorgattentie in Nederweert: verrassing

In Nederweert worden mantelzorgers ook op 10 november aan huis verrast, met een leuke attentie die we vooraf niet bekend maken. Mantelzorgers, die door zichzelf of iemand in hun omgeving zijn aangemeld, krijgen het presentje thuis bezorgd.

Ken jij in jouw omgeving iemand die voor een naaste zorgt en zou je graag je waardering willen uitspreken? Meld hem/haar dan aan voor dit gratis presentje. Aanmelden kan t/m 1 november. 

Ook in Nederweert ontvangen (ingeschreven) mantelzorgers jaarlijks een cadeaubon, deze actie heeft reeds plaatsgevonden in juli. Als je nog niet bij ons ingeschreven bent dan kun je een mail sturen o.v.v. naam en telefoonnummer naar mantelzorg@puntwelzijn.nl en ontvang je alsnog de cadeaubon.

Na aanmelding ontvang je een automatisch antwoord, dit is de bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op om te controleren of je aanmelding goed is binnengekomen. 

Foto: MantelzorgNL 

Locatie

Wordt thuisbezorgd bij mantelzorgers die wonen in de gemeente Weert en Nederweert.

Ik wil me hiervoor aanmelden

Van de aanvrager
Van de aanvrager
Van de aanvrager
Van de mantelzorger
Van de mantelzorger
Van de mantelzorger
Van de mantelzorger
Van de mantelzorger
Van de mantelzorger
Hierboven is ruimte voor een klein stukje tekst voor op een kaartje wat op 10 november wordt meegegeven tijdens bezorging attentie. Dit is niet verplicht.

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.