Voor wie?
Datum
  • 2024
  • 2025
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg

Mantelzorgbijeenkomst

Punt Welzijn organiseert elke eerste woensdag van de maand in samenwerking met Bibliocenter een bijeenkomst speciaal voor mantelzorgers.

Als je zorgt voor iemand anders kan het fijn zijn om kennis, ervaringen en verhalen te delen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Wil jij als mantelzorger je ervaringen delen en advies van anderen krijgen? Of wil je graag meer informatie over bepaalde zorgthema’s? Dan kun je hier terecht.

Tijdens de bijeenkomst van 5 juni zullen Linda Verhoeven en Marianne Lurken van Hulp bij Dementie aanwezig zijn om informatie te geven over jonge mensen met dementie. In Nederland hebben naar schatting 15.000 mensen dementie die jonger zijn dan 65 jaar. Deze personen hebben verschillende problemen in het dagelijks leven. Vaak blijft het lang onduidelijk dat dementie de oorzaak is van deze problemen. De toekomst is plots erg onzeker. Ben jij mantelzorger en wil jij meer over dit onderwerp te weten komen? Kom dan naar het Bibliocenter in Weert.

Iedere maand komt weer een nieuw thema voor mantelzorgers aan bod tijdens de mantelzorgbijeenkomsten. Als je graag op de hoogte wilt zijn, meld je dan aan voor de mantelzorgnieuwsbrief.

Vooraf aanmelden is niet nodig.

Voor vragen kun je ons bellen of mailen: mantelzorg@puntwelzijn.nl of 0495-697900

Locatie

Bibliocenter, Wilhelminasingel 250, 6001 GV, Weert

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.