Voor wie?
Datum
  • 2023
  • 2024
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg

Mantelzorgbrunch

In de Week van de Mantelzorg (1 t/m 11 november) kunnen mantelzorgers uit Weert en Nederweert op dinsdag 7 november naar een mantelzorgbrunch bij Eetcafé De Kleine Winst in Nederweert.

Deze brunch wordt georganiseerd voor mantelzorgers die zorgen voor iemand die in de gemeente Weert of Nederweert woont. De jaarlijks terugkerende brunch vindt dit jaar plaats bij Eetcafé De Kleine Winst in Nederweert. We zijn blij om jullie dit jaar weer te verwelkomen voor de brunch! Onder het genot van een lekker hapje en drankje kun je met andere mantelzorgers kennismaken en met elkaar in gesprek.

Aanmelden is kosteloos maar wel verplicht. Het is mogelijk om meerdere kaarten te reserveren. Heb je last van een allergie waar we rekening mee moeten houden? Geen probleem, meld dit dan in onderstaand aanmeldformulier. Aanmelden is mogelijk t/m maandag 30 oktober.

Na aanmelding ontvang je een automatisch antwoord, dit is de bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op om te controleren of je aanmelding goed is binnengekomen. We zijn bereikbaar door te mailen naar mantelzorg@puntwelzijn.nl of te bellen naar 0495-697900.

Ben je nieuwsgierig welke activiteiten we nog meer in de Week van de Mantelzorg organiseren? Bekijk dan deze pagina.

Locatie

Eetcafé De Kleine Winst (Kerkstraat 2, 6031 CH Nederweert)

Ik wil me hiervoor aanmelden

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.