Voor wie?
Datum
  • 2023
  • 2024
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg

Mantelzorgconcert 2023

Mantelzorgers kunnen dit jaar wederom het mantelzorgconcert bezoeken. Dit is een initiatief van Punt Welzijn en harmonie Weert-Zuid. Dit muzikale verwenmoment geeft energie en waardering. Er af en toe even tussenuit gaan kan helpen om de zorgtaken vol te kunnen houden.

Mensen die zorgen voor een naaste uit de gemeente Weert of Nederweert kunnen op zaterdag 11 november om 14:00 uur het mantelzorgconcert bezoeken. Je bent als mantelzorger van harte welkom, ook samen met degene waar je voor zorgt! Het wordt een gezellige middag met mooie mee-zingliedjes en gevarieerde muziek. Laat je verrassen door diverse regionale artiesten en geniet van een ontspannende middag.

Heb jij zin in deze gezellige muzikale middag? Meld je dan aan via het onderstaande aanmeldformulier. Aanmelden is kosteloos én het is mogelijk om meerdere kaarten te reserveren.

Na aanmelding ontvang je een automatisch antwoord, dit is de bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op (via mantelzorg@puntwelzijn.nl) om te controleren of je aanmelding goed is binnengekomen. Deze bevestiging is je toegangsbewijs, neem deze geprint mee naar het concert of laat hem zien op je telefoon.
Je ontvangt per post geen apart entreebewijs.

Locatie

Buurthuis Moesel (Christinelaan 25, 6006 CJ Weert)

Ik wil me hiervoor aanmelden

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.