Voor wie?
Datum
  • 2022
  • 2023
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg

Mantelzorgconcert

Mantelzorgers kunnen dit jaar alweer de negende editie van het mantelzorgconcert bezoeken. Het mantelzorgconcert is een initiatief van Punt Welzijn en harmonie Weert-Zuid die dit jaar samen met het Tungelroy’s orkest, de Streetsingers en Manoeuvre ervoor zullen zorgen dat mantelzorgers wederom kunnen genieten van een fantastische middag. Aandacht voor mantelzorgers is in deze tijd erg belangrijk en mag niet vergeten worden. Dit muzikale verwenmoment geeft energie en waardering. Er af en toe even tussenuit gaan kan helpen om de zorgtaken vol te kunnen houden. Dit jaar zijn mantelzorgers uit de gemeente Weert én de gemeente Nederweert van harte welkom om van de muzikale middag te genieten.

Mensen die zorgen voor een naaste uit de gemeente Weert of Nederweert kunnen op zondag 9 oktober om 14:00 uur het mantelzorgconcert bezoeken. Voor het mantelzorgconcert gaan we naar de locatie op de Biest, terug naar het Franciscus Huis. Niet alleen de locatie op zichzelf is al bijzonder te noemen, maar zeker het feit dat er meer dan 150 muzikanten worden opgetrommeld om er voor jullie een hele mooie muzikale middag van te maken! Stel je dat eens even voor: 150 muzikanten verdeeld over een groot orkest en 2 koren die mee doen. Uiteraard zijn er ook een aantal Weerter artiesten die deze middag aanwezig zullen zijn en speciaal voor jullie komen optreden. Denk hierbij aan namen zoals Sanne Huijerjans, duo Mark en Wilhelmien, Thijs Clement en Bjorn Wiermans.

Er is gekozen voor een prettig in het gehoor liggend programma waarbij geldt dat voor vele van jullie zeker een herkenning zal plaatsvinden! Kom, en laat je verrassen op zondag 9 oktober, tussen 14 en 17 uur.

Heb jij zin in deze gezellige muzikale middag? Meld je dan aan via het onderstaande aanmeldformulier. Aanmelden is kosteloos én het is mogelijk om meerdere kaarten te reserveren. Door de organisatie wordt gezorgd dat er voor iedere bezoeker die zich aanmeldt een stoel aanwezig is. Er zijn maximaal 400 kaarten beschikbaar, dus meld je bij interesse snel aan.

Na aanmelding ontvang je een automatisch antwoord, dit is de bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op (via mantelzorg@puntwelzijn.nl) om te controleren of je aanmelding goed is binnengekomen. Deze bevestiging is je toegangsbewijs, neem deze geprint mee naar het concert of laat hem zien op je telefoon.
Je ontvangt per post geen apart entreebewijs.

Locatie

Franciscus Huis Weert (Biest 43A, 6001 AP Weert).

Ik wil me hiervoor aanmelden

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.