Voor wie?
Datum
  • 2023
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg

Mantelzorgwandeling maart

Mantelzorgen voor een ander kan voldoening geven, maar vraagt ook veel tijd en energie. Daarom is zorgen voor jezelf belangrijk. Onder leiding van IVN-gids Dyonne Heijnen en mantelzorgondersteuner Marion van den Bercken van Punt Welzijn krijgen mantelzorgers dan ook de gelegenheid er samen op uit te trekken. Er wordt telkens voor een ander vertrekpunt in Weert of Nederweert gekozen.

Onder het wandelen krijgen mantelzorgers natuur-weetjes of praktische oefeningen aangeboden die hen helpen ontdekken wat helpend is om voor zichzelf te zorgen en stress te voorkomen. De wandeling is daarnaast bedoeld als moment van ontspanning en ontmoeting. De mantelzorgwandeling is dan ook een activiteit waarin beweging en mindfulness hand in hand gaan. De wandeling wordt afgesloten met een koffiemoment om de indrukken met elkaar te delen. Op 17 maart december gaan we wandelen in wandelgebied IJzeren Man (korte wandeling over verhard pad). 

Om voldoende aandacht te kunnen hebben voor iedere deelnemer is er een maximum van 12 deelnemers. Vanaf 4 deelnemers gaat de wandeling door. De wandeling is inclusief 1 kop koffie of thee. Overige kosten en vervoer zijn voor eigen rekening. Aanmelden via onderstaand formulier is verplicht. 
 
Bij voldoende interesse zullen deze wandelingen 1x per 2 maanden worden aangeboden.

Wil jij meer informatie? Neem dan contact op met Punt Welzijn via 0495-697900 of via mantelzorg@puntwelzijn.nl.

Tip: Op vrijdag 17 februari staat er ook een mantelzorgwandeling gepland, bekijk deze pagina voor meer informatie.

Locatie

Wandelgebied IJzeren Man. Verzamelen bij Natuur en Milieucentrum (Geurtsvenweg 4, 6006 SN Weert).

Ik wil me hiervoor aanmelden

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.