Voor wie?
Datum
  • 2020
  • 2021
Wijken en dorpen
Locaties

Gezonde leefstijl

Nationale Sportweek (groep 3 t/m 8)

Tijdens de NOC*NSF Nationale SportWeek 2020 vinden er allerlei activiteiten plaats voor kinderen van groep 3 t/m 8 op het gebied van Atletiek, Basketbal, Handbal, Hockey, Turnen en de Natte sporten.  Doe jij mee?

Verenigingen zijn hiervoor extra open tijdens deze week en de combinatiefunctionarissen van Punt Welzijn organiseren samen met de verenigingen de activiteiten in de Nationale Sportweek.

Op dinsdag 22 september organiseren AV Weert & HV Rapiditas een clinic voor kinderen van groep 3 t/m 8. De clinic vindt plaats van 15.30-16.30 uur op het terrein van AV Weert. Deelname is gratis maar vol = vol.

Inschrijven kan via https://forms.gle/VdLgjaHU5QQQpfRR9 en aanmelden is verplicht.

Op woensdag 23 september is er de mogelijkheid om rondom Sportpark St. Theunis kennis te maken met Atletiek, Basketbal, Handbal, Hockey en Turnen. De diverse clinics worden gegeven van 14.00-15.00 uur en zijn voor kids van groep 3 t/m 8 (aanmelden verplicht).

Deelnemen is gratis (let op, vol= vol) en inschrijven kan via https://forms.gle/BHaSPWde1WwEygbe9

Voor vragen en informatie over de 2 hierboven genoemde activiteiten kun je contact opnemen met m.velter@puntwelzijn.nl

Op zaterdag 26 september  is er in zwembad de IJzeren man een leuke middagactiviteit. Hier worden clinics verzorgd door de reddingsbrigade Weert, Synchroonzwemmen Nederweert en  waterpolo van ZPC de Rog Weert. Om deel te nemen aan deze clinics is minimaal zwemdiploma A een vereiste. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen deelnemen. Voor kosten en meer informatie kun je contact opnemen met j.smeets@puntwelzijn.nl.

 

Alle info op een rijtje? Zie onze flyer:

02092020-flyer-nationale-sportweek-def

 

Locatie

Diverse locaties.

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.