Voor wie?
Datum
  • 2023
  • 2024
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg

Online bijeenkomst ‘Levend verlies’

Punt Welzijn organiseert regelmatig online bijeenkomsten in samenwerking met andere mantelzorgsteunpunten uit de regio. Binnenkort organiseren we 2 online bijeenkomsten voor mantelzorgers met het thema ‘Veranderende relaties’. Op dinsdag 24 oktober kunnen mantelzorgers deelnemen aan de gratis bijeenkomst genaamd 'Levend verlies'.

2e Online bijeenkomst:
Veel mantelzorgers zorgen jarenlang voor iemand met een chronische ziekte of beperking. Verlies van gezondheid en zelfstandigheid heeft invloed op het dagelijks leven. Dit kan gepaard gaan met gevoelens van verdriet en rouw.

Tijdens deze online bijeenkomst neemt Hanneke Claassens van het lectoraat Sociale Veerkracht van Fontys je mee in vele verhalen. Ze laat ook zien wanneer en waarom er sprake is van levend verlies. Ze staat stil bij gevoelens van rouw die niet altijd herkend worden. Een ervaringsdeskundige zal vertellen over persoonlijke ervaringen.

Er wordt de komende periode nog 1 andere online bijeenkomsten aangeboden voor mantelzorgers over het thema ‘Veranderende relaties’. Dit is de tweede online bijeenkomst waarvoor je jezelf kunt aanmelden. Aanmelden via onderstaand aanmeldformulier is verplicht.

Wil jij meer informatie? Neem dan contact op met Punt Welzijn via 0495-697900 of via mantelzorg@puntwelzijn.nl.

Tip: Op dinsdag 19 september wordt de eerste online bijeenkomst georganiseerd genaamd ‘Hulp geven of hulp ontvangen gaat niet vanzelf’.

Locatie

Online via Microsoft Teams

Ik wil me hiervoor aanmelden

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.