Voor wie?
Datum
  • 2021
  • 2022
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg/ Dementie

Online bijeenkomst ‘Levenstestament en wilsverklaring’ voor mantelzorgers

Als je zorgt voor iemand in je omgeving, krijg je te maken met een hoop geregel. Dit is tijdrovend, terwijl je die tijd liever besteedt aan de ander. Want welke beslissingen mag je nemen voor een ander? Punt Welzijn biedt in samenwerking met mantelzorgondersteuners uit de regio een digitaal drieluik over “Wet- en regelgeving” aan.

Deze bijeenkomst staat in het teken van het levenstestament en wilsverklaring. Esther te Veldhuis van VanLier Posthumus notarissen zal tijdens deze bijeenkomst toelichting geven over deze onderwerpen. Heb je vooraf al vragen, vermeld deze bij jouw aanmelding bij ‘Opmerking’.

Deze bijeenkomst is een onderdeel van een drieluik ‘Wet- en regelgeving’. Voor meer informatie over de andere twee bijeenkomsten, klik hieronder:

Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met Steunpunt Mantelzorg Beesel, Synthese (Horst aan de Maas, Venray en Leudal) en Punt Welzijn ( Weert en Nederweert).

foto: MantelzorgNL

 

Locatie

Deze workshop wordt online aangeboden. 1 à 2 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst krijg je een link toegestuurd. Niet iedereen is gewend digitaal deel te nemen aan een bijeenkomst. Vind je het fijn om van te voren even te oefenen geef dit gerust aan en we nemen contact met je op.

Ik wil me hiervoor aanmelden

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.