Voor wie?
Datum
  • 2021
  • 2022
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg/ Dementie

Online bijeenkomst ‘Mijn kind met zorg en ondersteuning wordt 18, en nu?’

Als je zorgt voor iemand in je omgeving, krijg je te maken met een hoop geregel. Dit is tijdrovend, terwijl je die tijd liever besteedt aan de ander. Punt Welzijn biedt in samenwerking met mantelzorgondersteuners uit de regio een digitaal drieluik over “Wet- en regelgeving” aan.

Deze bijeenkomst gaat over de zorg en ondersteuning voor jongeren die bijna 18 jaar worden. Waar moet je dan aan denken? Deze bijeenkomst is speciaal voor ouders die een kind hebben met een zorg- of ondersteuningsvraag die (bijna) 18 jaar wordt. De bijeenkomst wordt verzorgd door Francien Peeters, mantelzorgmakelaar.

Deze bijeenkomst is een onderdeel van een drieluik ‘Wet- en regelgeving’. Voor meer informatie over de andere twee bijeenkomsten, klik hieronder:

Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met Steunpunt Mantelzorg Beesel, Synthese (Horst aan de Maas, Venray en Leudal) en Punt Welzijn ( Weert en Nederweert).

foto: MantelzorgNL

 

Locatie

Deze workshop wordt online aangeboden. 1 à 2 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst krijg je een link toegestuurd. Niet iedereen is gewend digitaal deel te nemen aan een bijeenkomst. Vind je het fijn om van te voren even te oefenen geef dit gerust aan en we nemen contact met je op.

Ik wil me hiervoor aanmelden

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.