Voor wie?
Datum
  • 2021
  • 2022
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg/ Dementie

Online bijeenkomst ‘Omgaan met verlies’

Hoe ga ik om met een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven?

Rouwen doen we niet alleen bij een verlies door de dood. We rouwen ook bij een verlies door scheiding, werk of van gezondheid. Dat kan gaan om de gezondheid van jezelf maar ook van je dierbare die steeds verder achteruit gaat. We kennen veel soorten van verlies, soms klein en soms groot. Rouw is de bewustwording dat het verlies onomkeerbaar is. Rouw neem je mee, overal waar je komt en overal waar je heen gaat. Rouwen vindt plaats op alle lagen: in gedachten, in gevoelens, in je lijf en in de waarneming van de wereld om je heen. Ieder mens gaat op eigen wijze om met gevoelens van rouw.

Op maandag 21 juni van 19.00 tot 20.00 uur organiseert Synthese een online bijeenkomst over “Omgaan met Verlies”. De bijeenkomst wordt verzorgd door Maartje Verrijt en Anja Damhuis van Synthese. Ook mantelzorgers uit Weert en Nederweert mogen hier aan deelnemen.

Aanmelden kan via onderstaand formulier, we geven u gegevens door aan Synthese en worden alleen gebruikt voor deze training, na afloop worden de gegevens verwijderd.

Na aanmelding krijg je een link toegestuurd. Niet iedereen is gewend digitaal deel te nemen aan een bijeenkomst. Vind je het fijn om van te voren even te oefenen, geef dit gerust aan en we nemen contact met je op

Locatie

Deze bijeenkomst wordt online verzorgd.

Ik wil me hiervoor aanmelden

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.