Voor wie?
Datum
  • 2024
  • 2025
Wijken en dorpen
Locaties

Kinderen en ouders

Samen met de Theater Kist en leuke spellen sluiten wij het schooljaar gezellig af!

Het schooljaar van de basisscholen zit er weer bijna op. Maar voordat we de zomervakantie in gaan organiseert Punt Welzijn een leuke afsluiting in de vorm van een eindfeest. Deze vindt plaats op vrijdag 21 juni van 15:00 tot 17:00 uur. Hierbij sluit de Theater Kist aan en zijn er verschillende spellen. Bij het eindfeest zijn alle ouders, kinderen, vrijwilligers en netwerkpartners van basisscholen in Weert welkom. Mede door jullie inzet was het een geslaagd schooljaar en dat mag dan ook gevierd worden.

Programma

15:00 uur               inloop

15:15 uur               welkomstwoord

15:30 uur               de Theater Kist

16:15 uur                verschillende spellen

17:00 uur               afsluiting

De Theater Kist verzorgt een leuke voorstelling. In de magische voorstelling “August en de Bijzondere Sterrenkijker” is August met zijn oudoom tovenaar Februus op reis geweest. Ze hebben kamp opgezet op een bijzondere plek om daar de nachtelijke sterrenhemel te bestuderen. Wat heb je daarvoor nodig? Jazeker: een Sterrenkijker. Maar wat August niet weet is dat deze een bijzondere wending in het avontuur gaat geven. Muziek, zang, dans, poppenspel en veel magie laten deze voorstelling sprankelen als sterren. Na de voorstelling zal er tijd zijn voor leuke spellen, zoals een bibberspel, stok vangen, eendjes hengelen, een grote jenga en meer.

Niet vergeten

Graag willen we je vragen om zelf een kussentje en/of dekentje mee te nemen. Zo kunnen we met lekker weer buiten zitten.

Locatie

De locatie voor dit feest is het Keenter Hart, Sint Jozefskerkplein 3 in Weert. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Heb je vragen over het eindfeest, stuur dan een mail naar opgroeien@puntwelzijn.nl

Locatie

Keenter Hart, Sint Jozefskerkplein 3 in Weert.

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.