Voor wie?
Datum
  • 2020
  • 2021
Wijken en dorpen
Locaties

Kinderen en ouders

Samen Praten Samen Spelen (afgelast tot nader bericht; zie online programma Ouder en Kind)

Met een kopje koffie gaan we met elkaar in gesprek over verschillende thema’s die met opvoeden te maken hebben. Ondertussen wordt je kindje opgevangen door enthousiaste vrijwilligsters en stagiaires in een andere  ruimte die veilig is voor je peuter. Samen met de andere kinderen mogen ze heerlijk spelen, wordt een boekje voorgelezen en geknutseld.

Update: Ook in deze tijd van het coronavirus kun je blijven oefenen met je kind. Zie hiervoor de activiteit(en): Online programma Ouder en Kind. Vanaf 23 maart plaatsen we elke week een nieuw online programma. Op maandag krijg je tips voor leuke activiteiten, op woensdag informatie over taal en op vrijdag een tip voor beweging en gezondheid in het weekend.

Tijdens de bijeenkomsten komen thema’s aan bod zoals concentratie bij peuters, zindelijkheid en spelontwikkeling. En er is tijd voor het uitwisselen van tips en ervaringen met andere ouders. Een aantal keer per jaar nodigen we gastsprekers uit die voorlichting komen geven, bijvoorbeeld van het Centrum voor Jeugd en Gezin of de GGD.

De kinderen zijn ondertussen bezig met leuke activiteiten waarbij hun fijne en grove motoriek en hun taalontwikkeling wordt gestimuleerd.

Locatie

Moesel woensdag 10:30 uur

de Kameleon woensdag 9:00 uur

Brede School Oprooj maandag 9:00 uur

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.