Voor wie?
Datum
  • 2024
  • 2025
Wijken en dorpen
Locaties

Vrijwillige inzet

Spreekuur vrijwilligerswerk in Weert & Nederweert

Zoek je vrijwilligerswerk in het Weerterland en wil je daarover eens vrijblijvend met iemand in gesprek gaan? Bel of bezoek dan ons spreekuur op dinsdagmiddag of donderdagochtend in Weert of op woensdagmiddag in Nederweert. Vanuit jouw talenten zoeken we met je mee naar vrijwilligerswerk dat bij jou past.

Het algemene spreekuur in Weert vindt plaats op dinsdag tussen 14.00 en 16.00 uur en donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Je kan ons bellen tijdens dit spreekuur via het telefoonnummer 0495-697900. Wil je graag een persoonlijk gesprek op ons kantoor, bel of mail ons dan voor het maken van een afspraak. Je kunt een e-mail sturen naar socialemarktplaats@puntwelzijn.nl

Wil je graag in Nederweert je vraag stellen? Bezoek dan de wekelijkse open inloop op woensdag tussen 13.00 en 14.00 uur in Bibliocenter Nederweert (Lambertushof 34). Vraag naar Bouke Kouters.

Ben je benieuwd wat er in het Weerterland allemaal te doen is en wil je reageren op vrijwilligerswerkvacatures? Bekijk dan onze digitale sociale marktplaats. Hier vind je ook advertenties om maatje te worden van iemand en advertenties omtrent kennis en buurthulp.

 

Zoek je voor jouw vereniging, stichting, non-profit organisatie of goede doel vrijwilligers? Of kennis? Ook dan kun je op onze spreekuren terecht met vragen over het plaatsen van een advertentie op de digitale sociale marktplaats. Meteen zelf aan de slag? Klik hier om te registreren en een advertentie te plaatsen.

Locatie

Voor Weerter spreekuur: Punt Welzijn, Cwartier, Beekstraat 54, Weert.
Voor Nederweerter spreekuur: Bibliocenter Nederweert,  Lambertushof 34, Nederweert.

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.