Voor wie?
Datum
  • 2021
  • 2022
Wijken en dorpen
Locaties

Vrijwillige inzet

Spreekuur vrijwilligerswerk

Zoek je vrijwilligerswerk in het Weerterland en wil je daarover eens vrijblijvend met iemand in gesprek gaan? Bel of bezoek dan ons spreekuur op dinsdagmiddag of donderdagochtend. Vanuit jouw talenten zoeken we met je mee naar vrijwilligerswerk dat bij jou past.

Voorlopig zijn vanwege de huidige coronasituatie alleen telefonisch en per email bereikbaar. Bel ons op dinsdag tussen 13.30 en 16.00 uur en donderdag tussen 09.30 en 12.00 uur via telefoon 0495-697900. Mail ons via socialemarktplaats@puntwelzijn.nl

Het spreekuur vindt plaats op dinsdag tussen 13.30 en 16.00 uur en donderdag tussen 9.30 en 12.00 uur.

Je kan ons bellen tijdens dit spreekuur via telefoon 0495-697900.

Wil je graag een persoonlijk gesprek op ons kantoor, bel of mail ons dan voor het maken van een afspraak. Vanwege de coronamaatregelen houden we nog geen open inloop. Mailen gaat via email socialemarktplaats@puntwelzijn.nl

Onze vrijwillige consulenten gaan het gesprek met je aan over de mogelijkheden voor vrijwillige inzet in het Weerterland.

Wil je zelf kijken wat er allemaal te doen is en reageren op vrijwilligerswerkvacatures? Bekijk dan onze digitale sociale marktplaats. Hier vind je ook advertenties om maatje te worden van iemand en advertenties omtrent kennis en buurthulp.

Zoek je voor jouw vereniging, stichting, non-profit organisatie of goede doel vrijwilligers? Of kennis? Ook dan kun je op ons spreekuur terecht met vragen over het plaatsen van een advertentie op de digitale sociale marktplaats. Meteen zelf aan de slag? Klik hier om te registreren en een advertentie te plaatsen.

Locatie

Kantoor Punt Welzijn, Cwartier, Beekstraat 54, Weert.

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.