Voor wie?
Datum
  • 2022
  • 2023
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg

Theatervoorstelling ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’

In de Week van de Mantelzorg (2 t/m 11 november) kunnen mantelzorgers op vrijdag 11 november naar de voorstelling 'Je kunt me gerust een geheim vertellen' in het Munttheater in Weert. Mantelzorgers uit de gemeente Weert én Nederweert kunnen deze voorstelling voor een gereduceerd tarief (€7,50) bezoeken.

Met ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ (morgen ben ik het toch weer vergeten) gaat theatermaker Madeleine Matzer op zoek naar antwoorden op de vele vragen die er bestaan rondom het omgaan met dementie. Een voorstelling voor theaterliefhebbers maar ook voor mantelzorgers, vrijwilligers, zorgprofessionals en iedereen die ooit met dementie in aanraking zal komen. Actrice Juul Vrijdag speelt zowel de rol van de moeder met dementie als die van de zoekende dochter en wordt daarbij muzikaal bijgestaan door Helge Slikker.

Nagesprek
De voorstelling duurt 75 minuten, maar MATZER wil meer doen dan de voorstelling spelen en daarom vindt na afloop (voor wie dat wil) een nagesprek (vanaf 20:45) plaats. Dat heeft als thema: Hoe is het om iemand die nog leeft, stukje bij beetje kwijt te raken? Kun je die persoon dan nog terugvinden? En zo ja, waar en hoe?

Voor wie?
Deze voorstelling is gemaakt voor liefhebbers van theater en voor mensen die direct betrokken zijn bij dementie. Denk hierbij aan mantelzorgers, naasten en familieleden en zorg & welzijn professionals. Benieuwd naar de voorstelling? Bekijk dan alvast de trailer of bekijk de uitleg van Madeleine Matzer over de voorstelling.

Aanmelden
Mantelzorgers kunnen de voorstelling voor het gereduceerde tarief van €7,50 per kaartje (exclusief pauzedrankje) bezoeken. Aanmelden is verplicht en kan via deze pagina van het Munttheater. Mantelzorgers kunnen door middel van de kortingscode ‘mantelzorger’ (alles met kleine letters schrijven) de voorstelling met €5,00 korting bezoeken.

Hoe verzilver je de kortingscode? Ga naar juiste pagina van het Munttheater en klik vervolgens op ‘kaarten’. Op de volgende pagina klik je op ‘gebruik promotiecode’ en voer vervolgens hier de code ‘mantelzorger’ in. Hierna is zichtbaar dat je voor voor €7,50 per kaartje (i.p.v. €12,50) de voorstelling kunt bezoeken. Klik bij het juiste tarief het aantal kaarten aan dat je wilt boeken en doorloop daarna de vervolgstappen.  

Heb je vragen over deze theatervoorstelling? Neem dan contact op met Punt Welzijn via mantelzorg@puntwelzijn.nl of 0495-697900.

Ben je nieuwsgierig welke activiteiten we nog meer in de Week van de Mantelzorg organiseren? Bekijk deze pagina om alle activiteiten te bekijken.

Locatie

Munttheater (Collegeplein 3, Weert) 

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.