Voor wie?
Datum
  • 2022
  • 2023
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg / Dementie

Training ‘Omgaan met dementie voor vrijwilligers’

Punt Welzijn organiseert in samenwerking met Hulp bij Dementie en MET ggz de gratis training ‘Omgaan met dementie’. De training bestaat uit 3 dagdelen en is bedoeld voor vrijwilligers die betrokken zijn bij personen met de ziekte dementie, zoals dementiemaatjes. Maar ook voor inwoners die interesse hebben om (dementie) vrijwilliger te worden. De training is bedoeld voor (toekomstige) vrijwilligers uit de gemeente Weert en Nederweert.

In de training leer je meer over de verschillende vormen van dementie en hoe je om kunt gaan met mensen met deze ziekte. Ook wordt er ingegaan op de rol van mantelzorgers en de invloed die dementie op hun leven kan hebben.

De training vindt plaats op donderdag 2, 9 én 16 juni. Telkens van 15:00 tot 17:00 uur in het Keenter Hart, St. Jozefkerkplein 3 in Weert.

Deelname is gratis en aanmelden via onderstaand formulier is verplicht. Wanneer je al actief bent als vrijwilliger, dan kun je dat in onderstaand formulier bij ‘organisatie’ benoemen. Ben je nog geen vrijwilliger, vul dan ‘n.v.t.’ in.

Bij vragen over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Punt Welzijn door een mail te sturen naar mantelzorg@puntwelzijn.nl of te bellen naar 0495-697900.

Foto: MantelzorgNL.

Locatie

Keenterhart, St. Jozefskerkplein 3 in Weert

Ik wil me hiervoor aanmelden

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.