Voor wie?
Datum
  • 2020
  • 2021
Wijken en dorpen
Locaties

Vrijwillige inzet

Interactieve workshop persberichten schrijven

Loop jij ook altijd zo te worstelen met het schrijven van een persbericht voor jouw vereniging, club of initiatief? Heb je geen idee waar je moet beginnen? Kom dan naar de interactieve workshop over het schrijven een aantrekkelijk persbericht op 17 november 2020.

Punt Welzijn organiseert deze workshop weer in samenwerking met Arjanne van Voorst, verslaggeefster en fotografe van ViaLimburg. Met allerlei schrijfopdrachten leer je hoe je een persbericht schrijft en hoe je de aandacht trekt. Vergeet niet pen en papier of tablet/laptop mee te nemen. Deelnemers die dat willen, kunnen hun eigen persbericht meebrengen om samen te bekijken. De workshop staat open voor mensen uit Weert én Nederweert.

De gratis workshop start op dinsdag 17 november om 19.00 uur in het Natuur- en Milieucentrum (NMC), Geurtsvenweg 4 in Weert en duurt van tot circa 20.30 uur. Inloop is vanaf 18.45 uur en voor een lekkere kop koffie/ thee wordt gezorgd.

Punt Welzijn is een brede welzijnsorganisatie in beweging. We brengen mensen samen, zo ook op het gebied van kennis en deskundigheidsbevordering. Wij doen dit bijvoorbeeld door workshops te organiseren. Heb je een idee voor een workshop of wil je als vrijwilliger ergens meer kennis over opdoen? Laat het ons dan weten.

Locatie

Natuur- en Milieucentrum (NMC), Geurtsvenweg 4 in Weert

Ik wil me hiervoor aanmelden

Met vrijwilligersorganisatie bedoelen we je vereniging, stichting, goed doel, evenement of burgerinitiatief. Ben je (nog) geen vrijwilliger, zet dan n.v.t.
Zo kunnen we je bellen als een workshop niet doorgaat of we vragen hebben over je aanmelding.

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.