Voor wie?
Datum
  • 2019
  • 2020
Wijken en dorpen
Locaties

Algemeen

Gezocht; Punt Welzijn ‘meedenkers’

Ben je maatschappelijk betrokken, heb je een mening, een wens of een beeld over wat een welzijnsorganisatie zou moeten doen in de toekomst? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te denken.

Iedere drie jaar organiseert Punt Welzijn bijeenkomsten met haar stakeholders om van gedachten te wisselen over de ontwikkelingen in Weert op het gebied van welzijn en wat dat betekent voor Punt Welzijn. Dit jaar staan deze bijeenkomsten in het teken van onze strategische beleidskoers. Voor ons is het vanzelfsprekend om hier ook inwoners van Weert bij te betrekken.

Graag nodigen wij jou uit om met ons in gesprek te gaan op maandag 16 maart van 18.00 tot 21.00 uur. We hebben een interactief programma samengesteld, gericht op het ophalen van zoveel mogelijk informatie. Sommige vragen worden aan jou als individu gesteld en sommige vragen worden in kleine groepjes behandeld. Wij zorgen deze avond voor lekkere soep met een broodje.

Voel jij je uitgedaagd om met ons mee te denken dan ben je van harte welkom! Natuurlijk is het fijn als je op de één of ander manier betrokken bent bij Punt Welzijn maar het is zeker niet noodzakelijk. Wij hopen op een gevarieerde groep meedenkers!

Ben je geïnteresseerd, heb je een vraag of wil je je aanmelden, stuur dan een e-mail naar Wendy van Someren, w.van.someren@puntwelzijn.nl.

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.