Voor wie?
Datum
  • 2019
  • 2020
Wijken en dorpen
Locaties

Algemeen

Gebruik mondkapjes in accommodaties

Ook wij hebben kennis genomen van de nieuwe coronamaatregelen die op 29 september zijn ingegaan. Al onze huidige activiteiten blijven plaatsvinden binnen de richtlijnen. Er is gelukkig geen noodzaak om activiteiten te stoppen. Hier en daar zullen we wel wat aanpassingen moeten doen en daarover ontvang je dan als deelnemer of vrijwilliger uiteraard bericht. 

Houd ons activiteiten en nieuwsoverzicht in de gaten voor actuele informatie. Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons dan weten via info@puntwelzijn.nl of telefoon 0495-697900. Ook kun je ons nog altijd bellen met praktische hulpvragen in relatie tot deze bijzondere coronatijd.

Mondkapjes verplicht binnen onze accommodaties

Kom je naar een van onze accommodaties (Keenter Hart, Buurtcentrum Moesel of BeekCwartier)? Vergeet dan niet om een mondkapje/ mondmasker mee te nemen. Onze medewerkers en vrijwilligers dragen tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden nu standaard een mondkapje. En al onze bezoekers zijn verplicht een mondkapje te dragen tijdens verplaatsingen binnen de accommodatie (bij binnenkomst en weer naar buiten, bij naar toilet gaan, afrekenen enz). 

De maatregel is bedoeld om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Behalve het dragen van een mondkapje vragen wij je ook om bij binnenkomst je handen te desinfecteren. Verder gelden uiteraard de algemene corona hygiëne- en gezondheidsregels:

  • Blijf bij klachten thuis en laat je testen;
  • Hebben jij of een van je huisgenoten koorts, dan blijf je ook thuis;
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • Hoest en nies in de elleboog.

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.