Aangepaste dienstverlening

Ook in coronatijd zijn wij er voor jou

Wij zijn een punt waar je altijd terecht kan, op ieder punt in je leven. Lees hieronder hoe wij jou van dienst kunnen zijn. Praktische hulp of luisterend oor nodig? Klik hier.

Onze bereikbaarheid

Onze medewerkers zijn allemaal goed bereikbaar via telefoon en email of door middel van fysieke afspraken.

Punt Welzijn volgt de maatregelen zoals ze 15 februari bekend gemaakt zijn in de persconferentie en vermeld staan op de site van het RIVM.

Bij alle activiteiten en in alle accommodaties is er geen verplichting meer (eigen keus) voor het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand.

Het gebruik van het Corona Toegangs Bewijs wordt gehanteerd tot 25 februari bij activiteiten in Keenter Hart en de open inloop in het BeekCwartier. Na deze datum vervalt ook deze verplichting.

Fysieke afspraken zijn weer mogelijk.

Activiteiten vinden weer fysiek plaats.

Bij deelname aan activiteiten en het bezoek van onze accommodaties is het verzoek aan zowel deelnemers als medewerkers om de algemene richtlijnen te volgen:

  • Was vaak en goed uw handen.
  • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen.
  • Zorg voor voldoende frisse lucht

Bij vragen, bel ons via 0495-697900, of mail info@puntwelzijn.nl. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Bel bij voorkeur in de ochtend tussen 9.00 en 12.30 uur. Daarna zijn wij bereikbaar via een telefooncentrale en worden er terugbelverzoeken gemaakt.

Vind je het leuk om te zien wat Punt Welzijn in de allereerste coronagolf gedaan heeft? Kijk dan ons filmpje hieronder.

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.