Aangepaste dienstverlening

Ook in coronatijd zijn wij er voor jou

Wij zijn een punt waar je altijd terecht kan, op ieder punt in je leven, en dus ook in deze coronatijd. Lees hieronder hoe wij jou van dienst kunnen zijn. Praktische hulp of luisterend oor nodig? Klik hier. 

Onze bereikbaarheid

Onze medewerkers zijn allemaal goed bereikbaar via telefoon en email en fysieke afspraken zijn voor een beperkt aantal diensten mogelijk.

Wij hebben onze dienstverlening aangepast en onderhouden contact met mensen via telefoon, mail, social media, skype en dergelijke. Eventuele fysieke activiteiten zijn uiteraard aangepast aan de RIVM richtlijnen. Houd het activiteitenoverzicht en nieuwsoverzicht op deze website in de gaten voor actuele informatie.

N.a.v. de huidige lockdown:

Onze jongerencentra zijn gesloten.

Over buurthuizen en accommodaties: Buurthuizen, net als dorpshuizen en wijkcentra, zijn dicht voor publiek. Dat betekent dat zij gesloten zijn voor vrije inloop. Een buurthuis, dorpshuis of wijkcentrum mag wel activiteiten organiseren, maar alleen voor maatschappelijke ondersteuning van kwetsbare personen. Individuele ondersteuning voor kwetsbare personen in buurthuizen kan ook doorgaan. Denk aan schuldhulpverlening, sociaal raadsliedenwerk en maatschappelijk werk. Dit zijn 1 op 1 gesprekken

Ook wordt er vanaf 23 maart in een aantal ruimten van het Keenter Hart les gegeven door Het College Weert.

Let op: Mocht je toch naar onze accommodaties mogen komen, denk er dan aan dat het dragen van een mondkapje verplicht is.

Tip: bel ons via 0495-697900 als je wil weten of iets wel of niet doorgaat. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 0900 en 1700 uur. 

Vind je het leuk om te zien wat Punt Welzijn in de coronatijd van maart t/m juni gedaan heeft? Kijk dan ons filmpje hieronder eens.

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.