Aangepaste dienstverlening

Ook in coronatijd zijn wij er voor jou

Wij zijn een punt waar je altijd terecht kan, op ieder punt in je leven, en dus ook in deze coronatijd. Lees hieronder hoe wij jou van dienst kunnen zijn. Praktische hulp of luisterend oor nodig? Klik hier. 

Onze bereikbaarheid

Onze medewerkers zijn allemaal goed bereikbaar via telefoon en email en fysieke afspraken zijn weer steeds meer mogelijk.

Wij hebben onze dienstverlening aangepast en onderhouden contact met mensen via telefoon, mail, social media, skype en dergelijke. Eventuele fysieke activiteiten zijn uiteraard aangepast aan de RIVM richtlijnen. Houd het activiteitenoverzicht en nieuwsoverzicht op deze website in de gaten voor actuele informatie.

Onze accommodaties zijn weer open. In de accommodaties is het dragen van een mondkapje tijdens het verplaatsen verplicht.

Tip: bel ons via 0495-697900 als je wil weten of iets wel of niet doorgaat. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. 

Vind je het leuk om te zien wat Punt Welzijn in coronatijd van maart t/m juni 2020 gedaan heeft? Kijk dan ons filmpje hieronder.

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.