Aangepaste dienstverlening

Ook in coronatijd zijn wij er voor jou

Wij zijn een punt waar je altijd terecht kan, op ieder punt in je leven, en dus ook in deze coronatijd. Lees hieronder hoe wij jou van dienst kunnen zijn. Praktische hulp of luisterend oor nodig? Klik hier. 

Onze bereikbaarheid

Bereikbaarheid medewerkers: onze medewerkers zijn allemaal goed bereikbaar via telefoon en email.
Wij hebben onze dienstverlening aangepast en onderhouden contact met onze doelgroepen via telefoon, mail, social media, skype en dergelijke. Ook zijn we inmiddels weer langzaam op aan het starten met dienstverlening via fysiek contact, aangepast aan de RIVM richtlijnen uiteraard.

We hebben in de tussentijd diverse online programma’s opgestart waardoor mensen in beweging kunnen blijven of met hun kinderen leerzame activiteiten kunnen ondernemen. Deze zetten we voorlopig door maar er zijn ook weer fysieke activiteiten zoals de Zomersportweek voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Spreekuren en afspraken: langzaamaan starten er weer spreekuren.  Houd het activiteitenoverzicht en nieuwsoverzicht op deze website in de gaten voor informatie.

Bijeenkomsten en activiteiten:

  • Diverse sportactiviteiten vinden inmiddels weer plaats.
  • Automaatje start op korte termijn weer voor noodzakelijke ritten (bezoek huisarts, ziekenhuis enz).
  • De Boodschappenplusbus rijdt voorlopig niet.
  • Eetpunt Keenterhart (maandag en woensdag)
  • Activiteiten op school zoals Samen Praten Samen Spelen worden in juni fysiek afgesloten nadat er maanden lang een online programma is gedraaid (zie Activiteiten Kinderen en Ouders)
  • Het spreekuur voor het vinden van vrijwilligerswerk is telefonisch bereikbaar op dinsdagmiddag en donderdagochtend.
  • Die accommodaties (Keenter Hart, Buurcentrum Moesel en BeekCwartier) zijn sinds 2 juni weer open, nog onder voorwaarden. Klik hier voor meer info.
  • In het BeekCwartier vindt weer plaats: handwerken, biljarten en koersballen. Ook is er open inloop.

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.