Aangepaste dienstverlening

Ook in coronatijd zijn wij er voor jou

Wij zijn een punt waar je altijd terecht kan, op ieder punt in je leven, en dus ook in deze coronatijd. Lees hieronder hoe wij jou van dienst kunnen zijn. Praktische hulp of luisterend oor nodig? Klik hier. 

Onze bereikbaarheid

Onze medewerkers zijn allemaal goed bereikbaar via telefoon en email en fysieke afspraken zijn voor een beperkt aantal diensten mogelijk.

Wij hebben onze dienstverlening aangepast en onderhouden contact met mensen via telefoon, mail, social media, skype en dergelijke. Eventuele fysieke activiteiten zijn uiteraard aangepast aan de RIVM richtlijnen. Houd het activiteitenoverzicht en nieuwsoverzicht op deze website in de gaten voor actuele informatie.

Aanpassingen nav de nieuwe coronamaatregelen vanaf woensdag 14 oktober, 22.00 uur: 

Onze accommodaties (BeekCwartier, Buurtcentrum Moesel en Keenter Hart) mogen open blijven. Echter, de openstelling beperkt zich tot ruimteverhuur voor verenigingen en andere gebruikers. Het aantal personen per activiteit / ruimte blijft maximaal 30;  het aantal personen per gezelschap blijft maximaal 4.

De horeca (bar/keuken) moet gesloten blijven. Er mag geen uitgifte of verkoop van drank en/of eten plaatsvinden. We mogen dus geen koffie/ thee meer voor mensen klaarzetten tijdens een activiteit/ ruimte.

Open inloop activiteiten en activiteiten waarbij de horeca-inrichting wordt gebruikt (bijvoorbeeld eetpunten) zijn niet toegestaan.

Tot slot verzoeken we iedereen dringend een mondkapje te dragen tijdens het zich voortbewegen door de accommodaties, bijvoorbeeld bij binnenkomst en bij een toiletbezoek. Behalve het dragen van een mondkapje vragen wij je ook om bij binnenkomst je handen te desinfecteren. Verder gelden uiteraard de algemene corona hygiëne- en gezondheidsregels:

  • Blijf bij klachten thuis en laat je testen;
  • Hebben jij of een van je huisgenoten koorts, dan blijf je ook thuis;
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • Hoest en nies in de elleboog.

Vind je het leuk om te zien wat Punt Welzijn in de coronatijd van maart t/m juni gedaan heeft? Kijk dan ons filmpje hieronder eens.

https://youtu.be/gVcvjVQIlmQ

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.