Voor wie?
Datum
  • 2022
  • 2023
  • 2024
Wijken en dorpen
Locaties

Gezonde leefstijl

Tiende editie zwemsportdag voor mensen met een beperking

Waterratten opgelet: we mogen weer! Na een aantal jaar afwezigheid, organiseren we dit jaar weer de Zwemsportdag! Zaterdag 22 april 2023 vindt de jaarlijkse regionale zwemsportdag voor mensen met een beperking plaats. Deze dag wordt georganiseerd door Zwembad De IJzeren Man, Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg, Punt Welzijn en PSW Vrije Tijd. Het zwembad opent gratis de deuren tussen 13.00 uur en 17.00 uur om alle mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen.

Het programma bestaat uit een gezamenlijke warming-up en verschillende zwemsportactiviteiten waaronder aquazumba (dansen in het water), aquaspinning (fietsen in het water), waterbasketbal en een glijbaanrace. Ook dit jaar kunnen de deelnemers weer een echte stormbaan bedwingen. De dag wordt afgesloten met discozwemmen.

De organisatie biedt alle deelnemers een frietje of gezonde snack aan.

Deze dag is speciaal voor kinderen en volwassen met een beperking en hun begeleiding. De toegang is na aanmelding gratis. Opgeven voor deze dag kan tot 10 april via www.iedereenkansporten.nl/middenlimburg. Voor vragen kun je terecht bij Pauline Schrooten: paulineschrooten@roermond.nl of 06 30202582.

Locatie: Zwembad De IJzeren Man, Geurtsvenweg 1 in Weert

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.