Voor wie?
Datum
  • 2019
  • 2020
  • 2021
Wijken en dorpen
Locaties

Gezonde leefstijl

Webinar ‘De gezondere sportomgeving, hoe doe je dat’

Op 22 juni vindt er een gratis webinar “De gezondere sportomgeving, hoe doe je dat’ plaats voor bestuurders, barmedewerkers en vrijwilligers van alle sportverenigingen in Noord en Midden Limburg. Punt Welzijn maakt verenigingen daar graag op attent. De webinar komt voort uit een samenwerking tussen JOGG, Team:Fit, NOC*NSF, Vincent van Gogh Instituut en de GGD.

Werken aan een gezonde leefstijl was nog nooit zo belangrijk. Hoe kan jouw vereniging
zich voorbereiden op een gezondere sportomgeving? Tijdens de webinar krijg je praktische tips over hoe je met kleine stappen aan de slag kunt met thema’s als een rookvrije sportvereniging, gezonde alternatieven van aanbod in de kantine en verantwoord alcoholbeleid waaronder NIX18. Er wordt afgesloten met de mogelijke steun die verenigingen kunnen ontvangen wanneer ze aan de slag gaan met de gezondere sportomgeving.

Droom jij ook van een sportomgeving waar structureel aandacht is voor een gezond voedingsaanbod en gezonde sportsponsoring? Waar het sportterrein rookvrij is en waar op een verantwoorde manier alcohol wordt gebruikt? Deze toekomstdroom maken we waar samen met partners en sportbonden. Doe jij ook mee? Meld je dan aan voor de webinar. Deze vindt plaats op 22 juni van 19:30 tot 20:30 uur en is bedoeld voor bestuurders, barmedewerkers en vrijwilligers van alle sportverenigingen. Aanmelden kan via deze link. Nog vragen? Neem dan contact op met Thomas Witjes van Punt Welzijn via t.witjes@puntwelzijn.nl.

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.