Computercursus Keenter hart

 

COMPUTERCURSUSSEN WIJKGEBOUW KEENTER HART

In wijkgebouw Keenter Hart in de wijk Keent worden meerdere keren per jaar computercursussen aangeboden. De cursussen worden op verschillende dagen en tijdstippen gegeven.

Een overzicht van de computercursus in het Keenter Hart: Beginnerscursus Windows, Vervolgcursus Windows, Fotobewerking Picasa, Word, Excel en werken met de Tablet (iPad/Android), beginners en gevorderden.

De cursussen zijn kleinschalig en betaalbaar. Gewerkt wordt met maximaal acht cursisten, twee of drie begeleiders en de lesstof wordt op een groot scherm geprojecteerd. Elke cursist maakt gebruik van een eigen laptop, zodat alle oefeningen zelf uitgevoerd kunnen worden. Er wordt gewerkt met gestructureerde lesboeken, oefenbestanden en naslagwerken. Ook krijgen de cursisten huiswerk mee om thuis verder uit te werken.

Op donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur is er een open inloopmiddag in het wijkgebouw Keenter Hart. Tijdens deze inloop kan iedereen met vragen over de computer terecht.

Voor aanmelden en/of meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de receptie van Punt Welzijn, telefoon 0495-697900 of per email computercursuskh@vw.puntwelzijn.nl
Of klik hier voor het digitaal invullen van het formulier.

Ook zijn er inschrijfformulieren verkrijgbaar bij het wijkgebouw Keenter Hart, Sint Jozefs Kerkplein 3, 6006 ZH Weert. Telefoon 0495-462090. Deze kunt u daar ook inleveren.

Deze Cursussen worden mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds, Wijkraad Keent en Punt Welzijn.