BC Moesel

Buurtcentrum Moesel, centraal gelegen aan de Christinelaan 25, is Dé ontmoetingsplek voor Moesel! De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid en is goed toegankelijk voor minder validen.

De accommodatie heeft het volgende te bieden:

  • Een grote zaal (400 m²) met de beschikking over een bar en een podium van ruim 90 m². Er is een geluidsinstallatie en beamer met scherm aanwezig. De zaal is b.v. geschikt voor het houden van informatiebijeenkomsten, concerten en (dans)uitvoeringen.
  • Verder hebben we nog 3 ruimtes van 50 m², 34 m² en 20 m², die geschikt zijn voor het houden van vergaderingen of als cursusruimte.

Op maandagavond, met uitzondering van feestdagen, organiseren V.V. De Vêrkusköp en Harmonie St. Joseph Weert-Zuid een gezellige kienavond met aantrekkelijke prijzen. Daarnaast organiseert de wijkraad Moesel van september t/m april maandelijks op zondagmiddag de drukbezochte dansmiddag voor senioren. Ook vinden hier o.a. de jaarlijkse carnavalsactiviteiten en vlooienmarkten plaats. 

Heeft u graag meer informatie over de huurmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch op 0495-520331/06-55344799 of via email j.bruekers@puntwelzijn.nl.