donderdag 18 oktober 2018

Kom op voor jezelf! Een training in weerbaarheid en meer.

 

Op donderdag 18 oktober wordt er van 19.00 tot 21.30 uur een training ’Weerbaarheid en meer’ aangeboden door het Vrijwilligerscollege van Punt Welzijn. Deze training van 1 avond is bedoeld voor vrijwilligers en mantelzorgers in Weert. 

De training gaat over emotionele stevigheid, mentale weerbaarheid en fysieke grenzen. Trainer Baud Vandenbemden zegt hierover: “Als je weerbaar bent overkomen de dingen je niet zomaar, maar heb je de situatie zelf meer in handen. Je herkent signalen van onrust en gevaar bij jezelf en anderen en weet hoe je er op kan reageren. Je weet je grenzen aan te geven. Je bent bewust bezig met wat je wel en wat je niet wilt. Je maakt je sterk voor jezelf”. 

Tijdens deze training leer je:

Steviger in je schoenen staan 

Je grenzen voelen en duidelijk aangeven 

Op een duidelijke manier nee zeggen

Aangeven wat je wel wil

Emotionele manipulatie herkennen en stoppen

Baud Vandenbemden geeft al 20 jaar trainingen en opleidingen en is auteur van twee boeken. Meer info is te vinden op www.corepower.be  

De training vindt plaats in het Keenter Hart (St. Jozefskerkplein 3, Weert). Aanmelden kan via het google aanmeldformulier. Of door een email te sturen naar goedbezigweert@gmail.com. Voor meer informatie, kijk bij agendapunten op de website www.goedbezigweert.nu.

Terug naar de agenda punten