Voor wie?
Datum
  • 2022
  • 2023
  • 2024
Wijken en dorpen
Locaties

Kinderen en ouders

Samen met de Theater Kist en leuke spellen het schooljaar goed afsluiten

Het schooljaar zit er bijna op en daarom organiseert Punt Welzijn een leuk interactief eindfeest voor alle ouders en kinderen uit de basisschoolleeftijd, en voor de vrijwilligers en netwerkpartners die een bijdrage hebben geleverd aan projecten van de dienst Opgroeien van Punt Welzijn. Dit eindfeest vindt plaats op vrijdag 21 juni van 15:00 tot 17:00 uur bij het Keenter Hart.

Tijdens  het eindfeest wordt er een voorstelling  gegeven door de Theater Kist. In de magische voorstelling “August en de Bijzondere Sterrenkijker” is August met zijn oudoom tovenaar Februus op reis geweest. Ze hebben kamp opgezet op een bijzondere plek om daar de nachtelijke sterrenhemel te bestuderen. Wat heb je daarvoor nodig? Jazeker: een Sterrenkijker. Maar wat August niet weet, is dat deze een bijzondere wending in het avontuur gaat geven. Muziek, zang, dans, poppenspel en veel magie laten deze voorstelling sprankelen als sterren. Na de voorstelling is er tijd  voor leuke spellen, zoals een bibberspel, stok vangen, eendjes hengelen, een grote jenga en meer.

Bij het eindfeest zijn alle ouders, kinderen, vrijwilligers en netwerkpartners die betrokken zijn geweest bij projecten van Opgroeien van Punt Welzijn welkom. Mede door jullie inzet was het een geslaagd schooljaar en dat mag dan ook gevierd worden.

 Programma

15:00 uur               inloop

15:15 uur               welkomstwoord

15:30 uur               de Theater Kist

16:15 uur               diverse spellen

17:00 uur               afsluiting

Niet vergeten

Graag willen we je vragen om zelf een kussentje en/of dekentje mee te nemen. Zo kunnen we met lekker weer buiten zitten.

Locatie

De locatie voor dit feest is het Keenter Hart, Sint Jozefskerkplein 3 in Weert. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Heb je vragen over het eindfeest, stuur dan een mail naar Punt Welzijn via  opgroeien@puntwelzijn.nl

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.