Voor wie?
Datum
  • 2022
  • 2023
  • 2024
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg

Geslaagde dag van de mantelzorg in Nederweert en Weert

Donderdag 10 november was het de landelijke Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop er in het hele land mensen verrast werden die langdurig voor een naaste zorgen.

In de gemeenten Weert en Nederweert zijn mantelzorgers door Punt Welzijn in het zonnetje gezet. Mantelzorgers konden zichzelf aanmelden of aangemeld worden door mensen uit hun omgeving voor een leuke attentie. Op deze manier konden zij hun waardering uitspreken.

Ruim 66 enthousiaste vrijwillige bezorgers hebben maar liefst 855 mensen uit de gemeenten Weert en Nederweert aan huis verrast met een attentie.

Jonge mantelzorgers

Ook kinderen en jongeren kunnen te maken krijgen met zorgen binnen hun gezin of in hun directe omgeving. Zij ontvingen een bioscoopbon van de Gotcha in Weert. In de gemeente Weert en Nederweert werden 75 jongeren hiermee verrast.

Naast het waarderen van mantelzorgers, kun je bij Punt Welzijn ook terecht voor gratis ondersteuning, informatie of gewoon een luisterend oor. Zorgen voor een ander brengt namelijk mooie momenten met zich mee, maar kan ook zwaar zijn. Je hoeft er niet alleen voor te staan. Neem contact met ons op via mantelzorg@puntwelzijn.nl of bel 0495-697900.

 

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.