Voor wie?
Datum
  • 2022
  • 2023
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg

Vanaf 1 februari mantelzorgspreekuur bij Bibliocenter Nederweert

Zorg jij langdurig voor een naaste uit de gemeente Nederweert en heb je hier vragen over? Loop dan eens binnen bij het mantelzorgspreekuur van Punt Welzijn. Vanaf 1 februari is er iedere 1e en 3e woensdag van de maand tussen 12:00 en 13:00 uur een mantelzorgondersteuner van Punt Welzijn bij Bibliocenter in Nederweert aanwezig om jouw vragen te beantwoorden.

Tijdens het spreekuur gaan we met jou het gesprek aan over hoe de zorg voor jouw naaste verloopt. Wij denken met je mee over hoe je zo lang en zo prettig mogelijk kunt blijven zorgen, maar daarbij ook ruimte houdt voor jezelf. We hebben tijdens het spreekuur de ruimte om met jou in gesprek te gaan en om eventuele vragen direct te beantwoorden. Ook is het mogelijk om na het bezoek een persoonlijke afspraak in te plannen, zodat we meer de tijd kunnen nemen.

Het eerste spreekuur vindt plaats op woensdag 1 februari van 12:00 tot 13:00 uur. Daarna is het mogelijk om het mantelzorgspreekuur iedere 1e en 3e woensdag van de maand te bezoeken bij Bibliocenter in Nederweert (Kapelaniestraat 8).

Op www.puntwelzijn.nl/mantelzorg kun je alvast meer informatie vinden over mantelzorgondersteuning. Heb je vragen? Mail dan naar mantelzorg@puntwelzijn.nl of bel met Punt Welzijn via 0495-697900.

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.