Voor wie?
Datum
  • 2019
Wijken en dorpen
Locaties

Mantelzorg

Weerter Week van de Mantelzorg 2019!

Ook dit jaar organiseert Punt Welzijn weer de Weerter Week van de Mantelzorg! De week is dit jaar van 4 t/m 12 november. Er worden verschillende activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd waarbij de mantelzorger centraal staat. Bekijk snel het volledige programma en meld je aan!

Punt Welzijn organiseert jaarlijks rondom 10 november (landelijke Dag van de Mantelzorg) de Weerter Week van de Mantelzorg. In deze week vragen we aandacht voor mantelzorgers, worden zij in het zonnetje gezet en kunnen zij terecht voor informatie en advies. Het is belangrijk dat mantelzorgers ook zichzelf niet vergeten. Daarom zijn er deze week activiteiten waarbij zij zelf centraal staan. Zo kunnen zij genieten van een theatervoorstelling, door hun eigen omgeving verrast worden met een bloemetje of een goodiebag, zijn er interessante bijeenkomsten en nog veel meer.

Bekijk het volledige programma op onze website en meld je aan! Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, stuur een mail naar mantelzorg@puntwelzijn.nl.

Hopelijk tot dan!

 

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.

Lees Voor