Voor wie?
Datum
  • 2020
  • 2021
  • 2022
  • 2023
Wijken en dorpen
Locaties

Jongeren

Afscheid Ine Weegels als vrijwilligster

Trots maar ook met pijn in het hart nemen we na jaren trouwe dienst “afscheid” van vrijwilligster Ine Weegels. Beter bekend onder de jeugd van Weert-Zuid als ‘Ine van Walhalla en Njoy’.

Zestien jaar geleden begon ons avontuur! Ik (jongerenwerker Sem) nog groen achter de oren, was op zoek naar buurtbewoners die me konden ondersteunen bij ‘jeugdinloop Walhalla’. Bij de wijkraad had ik prijs! Ine die net met pensioen was, wilde wel eens komen kijken. Mogelijk dat ze af en toe wel eens een handje kon komen helpen. Dit bezoekje resulteerde in een samenwerking van maar liefst zestien jaar. Het klikte vanaf dag één met de jeugd, het team maar ook tussen ons. We deelden door de jaren lief en leed, waardoor er een hechte band ontstond. Als echtgenoot Ton de telefoon opnam werd steevast gezegd “Ineke de vrundj (vriend) is aan de lijn”.

Ine draaide voor niets haar hand om, de afwas, uitdagende kids, het penningmeesterschap of de inkoop. Niets leek te veel!

Ine bedankt voor je inzet, je opbouwende feedback, je kritische blik op het werkveld en bovenal voor alle gezellige momenten. We nemen misschien afscheid van je als vrijwilligster, maar ik ben een vriendschap rijker!

Ben jij opzoek naar vrijwilligerswerk? Neem dan een kijkje op de website van Sociale Marktplaats Weerterland of neem contact met ons op.

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.