Voor wie?
Datum
  • 2020
  • 2021
Wijken en dorpen
Locaties

Vrijwillige inzet

“Een blij gezicht, daar doe je het voor!” Sonja en Jan over vrijwillige inzet.

Sonja (75) en Jan (80) zijn beiden al 20 jaar actief als chauffeurs voor Tafeltje Dekje in Nederweert. Het brengen van een goede maaltijd naar iemand waarvoor het zelf koken niet meer zo gemakkelijk gaat, geeft hen veel voldoening: ”Het blije gezicht en het voor de mensen o zo belangrijke praatje, daar doe je het voor”.

Hecht team

Het team van vrijwilligers is een hechte club die voor elkaar, en daarmee voor de gemeenschap, klaarstaan. “We kunnen nog wel wat chauffeurs gebruiken trouwens”, geven ze aan. Wil jij je aansluiten bij deze club? Kijk dan voor meer informatie op de website van Tafeltje Dekje, of laat het meteen weten aan Zorgcentrum Sint Jozef in Meijel via info@sintjozefwonenenzorg.nl of telefoon (077) 466 7855.

Mensen maken Nederweert en Weert

Vanuit Punt Welzijn laten we dit jaar mensen in Nederweert en Weert zien die zich vrijwillig inzetten. Deze campagne sluit aan op de landelijke campagne Mensen Maken Nederland in het kader van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. Lees hier meer. Ook op de foto? Laat het ons weten via het contactformulier.

Geïnspireerd?

Denk jij nu: Ik wil ook vrijwilligerswerk doen!? Lees meer over het vinden van vrijwilligerswerk op de Sociale Marktplaats Weerterland.

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.