Voor wie?
Datum
  • 2019
  • 2020
Wijken en dorpen
Locaties

Vrijwillige inzet

Hulp bij het vrijwilligersbeleid van KVW Stramproy

Onlangs heeft KVW Stramproy hulp gehad bij het opstellen van hun vrijwilligersbeleid. Eén van de verschillende vormen van ondersteuning die Punt Welzijn aanbiedt aan verenigingen. 
KVW Stramproy over hun ervaring met deze ondersteuning:

KVW Stramproy heeft het welzijn van de vrijwilligers en kinderen hoog in het vaandel staan. Om ervoor te zorgen dat, ook in de toekomst, iedereen zich welkom en prettig voelt binnen onze stichting zijn wij begonnen met het opstellen van een vrijwilligersbeleid.
Tijdens dit proces zijn wij in contact gekomen met Elsa en Mariska van Punt Welzijn. Zij hebben ons zeer goed begeleid bij het vaststellen van relevante onderwerpen en de wijze waarop wij een dergelijk beleid binnen onze stichting kunnen implementeren.
Wat hierbij opviel is dat de begeleiding echt maatwerk is geworden doordat Elsa en Mariska zich steeds grondig hadden voorbereid en echt de moeite hebben genomen om onze stichting te leren kennen.
KVW Stramproy kan alle verenigingen dan ook van harte aanbevelen om eens met Punt Welzijn van gedachten te wisselen over het werken met, en het welzijn van, hun vrijwilligers.

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.