Voor wie?
Datum
  • 2019
  • 2020
  • 2021
  • 2022
Wijken en dorpen
Locaties

Senioren

Geen vervoer naar vaccinatie? ANWB AutoMaatje Weert helpt!

Heb je een oproep gekregen voor de boostervaccinatie, maar kun je niet zelf naar de vaccinatielocatie komen? ANWB AutoMaatje van Punt Welzijn helpt!

Sinds 19 november 2021 worden mensen van 80 jaar en ouder uitgenodigd om de extra prik te halen. Het doel is om zoveel mogelijk ouderen voor het einde van het jaar een booster aan te kunnen bieden. ANWB AutoMaatje helpt daarbij door mensen die minder mobiel zijn naar hun bestemming te brengen.

Tegen een kilometervergoeding van 30 cent worden mensen door een chauffeur uit de buurt naar de plek van bestemming gebracht en weer terug naar huis uiteraard. Tijdens de rit wordt rekening gehouden met de maatregelen van het RIVM. Dat betekent dat er een mondkapje gedragen wordt en dat de auto geventileerd en ontsmet wordt.

Heb je vervoer nodig, bel dan minimaal 2 werkdagen van tevoren tussen 10.00 en 12.00 uur naar AutoMaatje Punt Welzijn in Weert, telefoonnummer: 0495 697 900.

Wil je als vrijwilliger helpen met het vervoer en heb je een eigen auto? Dan vinden we het heel fijn als je contact met ons opneemt via Elsa van den Goor van Punt Welzijn via e.vandengoor@puntwelzijn.nl.

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.