Gezonde leefstijl

Gezonde (sport) vereniging

Corona update: Loopt jouw vereniging tegen zaken aan in verband met de coronacrisis? Kijk dan eens naar de tips en maatregelen op deze pagina: Steun voor verenigingen in coronatijd. 

Hoe “gezond” is jouw vereniging? Zijn er voldoende leden, heeft de vereniging genoeg vrijwilligers om alle taken in te vullen en/of heeft het bestuur voldoende ruimte om toekomstplannen op te stellen? Dit zijn voorbeelden van belangrijke criteria voor een gezonde (sport) vereniging/organisatie. Maar “gezond” gaat ook over de invulling van het aanbod in de (sport)kantine. Hier ontdek je wat Punt Welzijn kan betekenen voor jouw (sport) vereniging/organisatie.

Toekomst bestendige vereniging

Hebben jullie het vaak in de vereniging over afname van (jeugd)leden, maar komt het niet tot passende oplossingen voor het aanpakken van deze terugloop? Denken jullie vaker aan het realiseren van nieuw aanbod, maar waar moet je als vereniging beginnen? Wij denken graag met je mee hierover.

Gezonde (sport) kantine

Maak jij je als bestuur ook wel eens zorgen om de hoeveelheid fris, chips en friet die er elk weekend door de leden genuttigd wordt? Bij Punt Welzijn denken we graag met je mee om hier verandering in aan te brengen. O.a. met Team:Fit krijg je een advies op maat en laten we je zien dat je door een paar eenvoudige stappen het aanbod in (sport) kantine gezonder kunt maken.

Punt Welzijn denkt graag met jouw (sport) vereniging mee. Neem contact met ons op! Stuur een mail naar info@puntwelzijn.nl en we nemen z.s.m. contact met jou op.

Links en downloads

Activiteiten

Verhalen uit de praktijk…

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.