Kinderen en ouders

Taal en bewegen

Taal en bewegen is een vakantieactiviteit voor kinderen en ouders van 0 tot 12 jaar. Taal en bewegen laat ouders en kinderen zien hoe je op een leuke manier de taal kan oefenen door middel van bewegen. Door te bewegen kunnen kinderen informatie beter onthouden.

Buiten aan de slag

Iedere schoolvakantie wordt er gekeken waar en op welke dag de activiteit kan plaatsvinden. De activiteit duurt zo’n 3 uur waarin ouders zelf mogen kijken wanneer en voor hoe lang ze aansluiten. Medewerkers van team opgroeien 0-12 jaar zoeken een fijne buitenlocatie dichtbij één van de scholen waarmee ze samenwerken. Iedere activiteit wordt georganiseerd met een thema dat centraal staat, bijvoorbeeld; kleuren, fantasie, bouwen etc.

Tijdens de activiteit zijn er verschillende spelletjes en oefeningen die jij als ouder met je kind kan uitvoeren. Dit kan je alleen doen of met ondersteuning van één van de medewerkers. Daarnaast is er altijd gelegenheid om met andere ouders kennis te maken of samen een activiteit uit te voeren. Heb je andere vragen over de ontwikkeling van je kind? Ook daar is genoeg ruimte voor.

Houd de facebookpagina van Punt Welzijn in de gaten voor de exacte data.

Links en downloads

Activiteiten

Verhalen uit de praktijk…

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.