Mantelzorg

Algemeen

In Weert en Nederweert wonen zo’n 20.000 mantelzorgers. Mensen die op wat voor manier dan ook hulp geven aan iemand in hun omgeving. Mantelzorg heeft heel veel gezichten. Het levert mooie momenten op, liefde en dankbaarheid. Maar het kan ook zwaar zijn. 20.000 mantelzorgers, en toch kun je het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Omdat je steeds weer zelf op zoek moet naar antwoorden.

Goed nieuws!

We hebben goed nieuws voor je: voor vrijwel elke vraag die je hebt, is de oplossing allang bedacht. Door de vele mantelzorgers die je zijn voorgegaan én door de professionals die hen hebben bijgestaan.

Al die kennis en ervaring komen samen bij Mantelzorg Punt Welzijn. Natuurlijk is jouw situatie uniek, juist daarom willen we je leren kennen, zodat we je persoonlijk kunnen verder helpen. Want wij weten als geen ander hoe mantelzorg in het Weerterland werkt. Daarom kunnen wij je helpen om mantelzorg zo slim mogelijk aan te pakken.

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor de mantelzorgnieuwsbrief. Deze komt ongeveer maandelijks uit en staat vol met ontwikkelingen, wet & regelgeving, info over cursussen en bijeenkomsten, tips en ervaringsverhalen. Bekijk hier de nieuwsberichten over mantelzorg.

Week van de Mantelzorg 2020

Mantelzorg is van ons allemaal. Je bent het, je wordt het of je hebt er (ooit) een nodig. Zorgen voor een ander is vaak vanzelfsprekend. Toch is dit onmisbaar en verdient het aandacht! Daarom organiseert Punt Welzijn de Week van de Mantelzorg, in Weert en Nederweert, van 2 t/m 10 november. Kijk hier voor meer informatie.

Links en downloads

Activiteiten

Verhalen uit de praktijk…

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.