Dementie

Tips en ondersteuning

Dementie heb je niet alleen

Als je in je omgeving met dementie te maken krijgt loop je tegen veel vragen aan. Hoe ga je om met het veranderende gedrag? Wat moet er allemaal geregeld worden? Hoe zorg je voor een veilige omgeving binnen- en buitenhuis? Antwoord op vragen waar je nu, maar misschien ook pas later tegenaan loopt, zijn te vinden in de dementiewaaier.

De dementiewaaier is een handige folder in de vorm van een waaier. Naast antwoorden op veelgestelde vragen rondom dementie, lees je hierin vele tips over hoe je om kunt gaan met iemand die deze ziekte heeft.

Bekijk de dementiewaaier online:

Dementiewaaier: Veelgestelde vragen en nuttige adressen

Dementiewaaier: Tips en nuttige adressen

Als je met dementie te maken krijgt zijn er verschillende organisaties die je meer informatie kunnen geven of een persoonlijk gesprek met je kunnen voeren. In de waaier vind je een overzicht van nuttige adressen.

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor ondersteuning bij het zorgen voor iemand, als je meer kennis wilt over dementie of op zoek bent naar contact met andere mantelzorgers.

De waaier is op deze pagina online te bekijken. Ontvang je liever een papieren exemplaar, laat het ons weten en dan zorgen wij ervoor dat jij hem thuis ontvangt. 0495-697900 / mantelzorg@puntwelzijn.nl

Links en downloads

Activiteiten

Verhalen uit de praktijk…

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.