Meedoen (in de wijk)

Financiering

De financiering van het goede idee dat je hebt of het leuke initiatief dat je van de grond wil krijgen is vaak een struikelblok. Je kunt hier tegenaan lopen als je bezig bent met het realiseren van je idee of initiatief of je weet door de kosten niet waar je moet beginnen. Wij kunnen je hierbij helpen. In Weert zijn er namelijk verschillende fondsen die jouw goede idee of initiatief financieel kunnen ondersteunen, om het uiteindelijk te kunnen realiseren!

Twee fondsen in Weert

Struikel jij ook over de financiën die je nodig hebt voor jouw idee of initiatief? Of is er een andere reden waardoor je vastloopt? Neem contact op met ons!

In Weert kun je onder andere de volgende fondsen aanschrijven:

Samen Fonds 0495

Het Samen Fonds is onderdeel van de sponsorwinkel. De gehele opbrengst van de verkoop van tweedehands spullen gaat naar verenigingen en vrijwilligersorganisaties in Weert. Het samen doen fonds streeft ernaar mensen bij elkaar te brengen en zet zich in voor een sterkere gemeenschap. Wij steunen sociale initiatieven rond diverse thema’s, zoals mensen in kwetsbare situaties, cultuur, zorg, welzijn, sport & bewegen.

Verenigingen, stichtingen en andere organisaties uit Weert kunnen bij ons terecht met hun ideeën voor nieuwe projecten die meehelpen om de samenleving te versterken.

Bron: https://www.sponsorwinkelweert.nl/

Leefbaarheidsfonds

Meer groen in de wijk, een zitbankje, kunstwerk of achterpadverlichting. Wonen Limburg ondersteunt deze initiatieven. Want hoe klein of groot zo’n investering ook is, de leefbaarheid in de buurt is erbij gebaat.

Bron: https://www.wonenlimburg.nl/wij_doen/Leefbaarheid/Leefbaarheidsfonds

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.