Meedoen (in de wijk)

Keenter Hart

Lieve mensen, wie zou dít niet willen?: Nieuwe mensen ontmoeten onder het genot van een kopje koffie, een praatje of een activiteit. Dat is wat wij bieden in wijkcentrum Keenter Hart. Zo ontstaan de leukste gesprekken en vriendschappen. Dat verdrijft de eenzaamheid. Kom eens gezellig langs en ervaar dit.

Het bruisende hart van de wijk Keent

Deze voormalige basisschool is omgebouwd tot een multifunctionele accommodatie waar een veelvoud aan activiteiten plaatsvindt, veelal georganiseerd door de bewoners van de wijk Keent. Niet voor niets heeft deze locatie de naam Keenter Hart meegekregen. Centraal in de wijk gelegen en met hart voor iedereen die een ander wil ontmoeten. Samen met de vele partners en huurders dragen wij zorg voor een groot aanbod op dit centraal ontmoetingspunt in Weert Zuid.

Keenter Hart is gelegen in de wijk Keent, naast de St. Josephkerk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en de locatie is goed toegankelijk voor mindervaliden. De accommodatie heeft 2 grotere ruimtes (een zaal van 200m2) en een gezellige ontmoetingsruimte met bar (170m2) en verder zijn er nog 6 kleinere ruimtes.

Heb je nog vragen of wil je deelnemen aan activiteiten of een ruimte huren, neem gerust contact met ons op.

Links en downloads

Activiteiten

Verhalen uit de praktijk…

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.