Senioren

Ontmoeten

Wil je actiever zijn, meer de deur uit, nieuwe mensen ontmoeten of je kennis en vaardigheden inzetten door bijvoorbeeld mee te denken over wat senioren in Weert nodig hebben? Wij kunnen je vertellen waar je dan terecht kan of hoe je ons kan helpen senioren beleid vorm te geven in jouw gemeente.

Professioneel

De gemeente Weert wil de voorzieningen voor senioren in Weert op peil brengen en houden. Daar kun jij in meedenken en meehelpen. Wij ondersteunen jou daarbij en zorgen dat er meer senioren bij betrokken worden. Dit gaat mooie resultaten opleveren, namelijk voorzieningen die passen bij de senior van nu en voorzien in informatie, activering, opvang en zingeving. Hoeveel jij je daar voor inzet bepaal je zelf! Maken wij snel kennis?

Extra huiskamer

Binnenkort start stichting dagopvang met een 6e huiskamer. Maar deze huiskamer  is anders! Je bent welkom om deel te nemen aan een programma dat je helpt te werken aan het alleen zijn. Ben je alleen omdat je moeite hebt met contact maken? Of weet je niet wat je zou kunnen gaan doen en wil je dat ontdekken? Of vind je het doodeng om in je eentje ergens op af te stappen? Maakt niet uit! Wij helpen je verder.

Onze professionals kunnen je in contact brengen met de mensen van stichting Dagopvang.

Links en downloads

Activiteiten

Verhalen uit de praktijk…

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.