Vrijwillige inzet

Sociale marktplaats Weerterland

Om burgers, vrijwilligersorganisaties en bedrijven met elkaar te verbinden is er onze digitale sociale marktplaats. Zoek je kennis of wil je deze aanbieden? Wil jij je vrijwillig inzetten bij een vereniging of een medebewoner een handje helpen? Zoek je als vereniging materialen of heb je als bedrijf spullen over die een vereniging nog goed kan gebruiken? Voor al dit soort zaken bezoek je ons digitale punt; de digitale sociale marktplaats Weerterland.

Vragen over de sociale marktplaats of behoefte aan een gesprek over vrijwilligerswerk?

Je kan met ons van gedachte wisselen over welk vrijwilligerswerk bij jou past of waar je je vrijwillig kan inzetten in Nederweert of Weert: of dat nu bij een vereniging is of misschien wel voor een medebewoner die een steuntje in de rug of een helpende hand kan gebruiken. Ook als je adverteert op de sociale marktplaats en hier vragen over hebt, dan kun je ons bereiken.

Je kan ons tijdens kantooruren bellen. Is er niemand die je direct te woord kan staan dan wordt er een terugbelverzoek gemaakt. Vanwege corona is er momenteel alleen de mogelijkheid om telefonisch met ons in gesprek te gaan, het inloopspreekuur is vervallen.

Bellen doe je via 0495-697900. Een email sturen kan natuurlijk ook, mail socialemarktplaats@puntwelzijn.nl

Links en downloads

Activiteiten

Verhalen uit de praktijk…

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.