Vrijwillige inzet

Sociale marktplaats Weerterland

Om burgers, vrijwilligersorganisaties en bedrijven met elkaar te verbinden is er onze digitale sociale marktplaats. Zoek je kennis of wil je deze aanbieden? Wil jij je vrijwillig inzetten bij een vereniging of een medebewoner een handje helpen? Zoek je als vereniging materialen of heb je als bedrijf spullen over die een vereniging nog goed kan gebruiken? Voor al dit soort zaken bezoek je ons digitale punt; de digitale sociale marktplaats Weerterland.

Vragen over de sociale marktplaats of behoefte aan een gesprek over vrijwilligerswerk?

Je kan met ons van gedachte wisselen over welk vrijwilligerswerk bij jou past of waar je je vrijwillig kan inzetten in Nederweert of Weert: of dat nu bij een vereniging is of misschien wel voor een medebewoner die een steuntje in de rug of een helpende hand kan gebruiken. Ook als je adverteert op de sociale marktplaats en hier vragen over hebt, dan kun je ons bereiken.

Het algemene spreekuur in Weert vindt plaats op dinsdag tussen 13.30 en 16.00 uur en donderdag tussen 9.30 en 12.00 uur. Je kan ons dan bellen via telefoon 0495-697900. Wil je graag een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Weert, bel of mail ons dan voor het maken van een afspraak. Mailen gaat via email socialemarktplaats@puntwelzijn.nl.

Wil je in Nederweert het gesprek aangaan over vrijwillige inzet? Bezoek dan het spreekuur op woensdag van 13.00 tot 14.00 uur. Deze vindt plaats in Bibliocenter Nederweert. Dit is een inloopspreekuur, vraag naar Bouke Kouters.

Weten welk vrijwilligerswerk bij je past?

In deze korte online test kun je erachter komen waar jouw vrijwilligerskracht ligt. Deze test is gemaakt in het kader van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet en geeft in 2 keer klikken al tips voor vrijwilligerswerk.

Onderstaande focustest, die al wat ouder is, kun je uitprinten en op je gemak invullen. Hiermee krijg je ook een beeld welk vrijwilligerswerk bij je past. Wil je daarna weten of er zoiets voor jou te doen is in het Weerterland? Ga dan naar de digitale sociale markplaats en zoek in de advertenties. Of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Focustest vrijwilligerswerk, uitgebreide versie

Mini focustest

Links en downloads

Activiteiten

Verhalen uit de praktijk…

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.