Vrijwillige inzet

Vrijwilligerswerk

Jij wil jezelf ontwikkelen en iets voor een ander betekenen. Nieuwe mensen leren kennen of je vaardigheden en kennis vergroten. Of je maakt een punt van duurzaamheid, eenzaamheid of andere maatschappelijke onderwerpen. In al dit soort gevallen is er een punt om vrijwilligerswerk te vinden en hierbij ondersteuning of advies te krijgen. Zodat jij je vrijwillig kan inzetten op een manier die bij jou past, óf je verder geholpen wordt in het vrijwilligerswerk dat je al doet.

Vrijwilligers maken het verschil.

En zo is het maar net! Zonder vrijwilligers zouden we nooit zo’n sterk verenigingsleven kennen in Weert en Nederweert. We mogen daar met zijn allen trots op zijn. Wil je weten op welke manier je je vrijwillig in kan zetten of wil je nog wat extra doen? Klik dan hier (op onze digitale sociale marktplaats) voor advertenties van vrijwilligersorganisaties in het Weerterland e.o.

Persoonlijk contact

Je kan met ons van gedachte wisselen over welk vrijwilligerswerk bij jou past of waar je je vrijwillig kan inzetten in Nederweert of Weert: of dat nu bij een vereniging is of misschien wel voor een medebewoner die een steuntje in de rug of een helpende hand kan gebruiken. Ook als je adverteert op de sociale marktplaats en hier vragen over hebt, dan kun je ons bereiken.

Je kan ons tijdens kantooruren bellen. Is er niemand die je direct te woord kan staan dan wordt er een terugbelverzoek gemaakt. Vanwege corona is er momenteel alleen de mogelijkheid om telefonisch met ons in gesprek te gaan, het inloopspreekuur is vervallen.

Bellen doe je via 0495-697900. Een email sturen kan natuurlijk ook, mail socialemarktplaats@puntwelzijn.nl

Links en downloads

Activiteiten

Verhalen uit de praktijk…

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.