Vrijwillige inzet

Vrijwilligerswerk

Jij wil jezelf ontwikkelen en iets voor een ander betekenen. Nieuwe mensen leren kennen of je vaardigheden en kennis vergroten. Of je maakt een punt van duurzaamheid, eenzaamheid of andere maatschappelijke onderwerpen. In al dit soort gevallen is er een punt om vrijwilligerswerk te vinden en hierbij ondersteuning of advies te krijgen. Zodat jij je vrijwillig kan inzetten op een manier die bij jou past, óf je verder geholpen wordt in het vrijwilligerswerk dat je al doet.

Vrijwilligers maken het verschil.

En zo is het maar net! Zonder vrijwilligers zouden we nooit zo’n sterk verenigingsleven kennen in Weert. We mogen daar met zijn allen trots op zijn. Wil je weten op welke manier je je vrijwillig in kan zetten of wil je nog wat extra doen? Klik dan hier (op onze sociale marktplaats) voor advertenties van vrijwilligersorganisaties in Weert e.o.

Spreekuur

De vrijwilligers van Punt Welzijn die onze digitale sociale marktplaats onderhouden, nodigen jou graag uit voor hun inloopspreekuur op dinsdagmiddag (14:00-16:00 uur) of donderdagochtend (9:30-12:00 uur). Je kan met hen van gedachte wisselen over welk vrijwilligerswerk bij jou past of waar je je vrijwillig kan inzetten in Weert: of dat nu bij een vereniging is of misschien wel voor een mede bewoner die een steuntje in de rug of een helpende hand kan gebruiken.

Ook als je adverteert op de sociale martkplaats en hier vragen over hebt, dan kun je hen bereiken. Dit kan ook telefonisch tijdens het spreekuur. Het spreekuur vindt plaats in het Cwartier, Beekstraat 54. Bellen doe je via 0495-697900.

Let op: tussen 20 december en 6 januari is er geen spreekuur.

Links en downloads

Activiteiten

Verhalen uit de praktijk…

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.