Vrijwillige inzet

Vrijwilligerswerk

Jij wil jezelf ontwikkelen en iets voor een ander betekenen. Nieuwe mensen leren kennen of je vaardigheden en kennis vergroten. Of je maakt een punt van duurzaamheid, eenzaamheid of andere maatschappelijke onderwerpen. In al dit soort gevallen is er een punt om vrijwilligerswerk te vinden en hierbij ondersteuning of advies te krijgen. Zodat jij je vrijwillig kan inzetten op een manier die bij jou past, óf je verder geholpen wordt in het vrijwilligerswerk dat je al doet.

Vrijwilligers maken het verschil.

En zo is het maar net! Zonder vrijwilligers zouden we nooit zo’n sterk verenigingsleven kennen in Weert en Nederweert. We mogen daar met zijn allen trots op zijn. Wil je weten op welke manier je je vrijwillig in kan zetten of wil je nog wat extra doen? Klik dan hier (op onze digitale sociale marktplaats) voor advertenties van vrijwilligersorganisaties in het Weerterland e.o.

Persoonlijk contact

Je kan met ons van gedachte wisselen over welk vrijwilligerswerk bij jou past of waar je je vrijwillig kan inzetten in Nederweert of Weert: of dat nu bij een vereniging is of misschien wel voor een medebewoner die een steuntje in de rug of een helpende hand kan gebruiken. Ook als je adverteert op de sociale marktplaats en hier vragen over hebt, dan kun je ons bereiken.

Bel bij voorkeur tijdens de spreekuren van de Sociale Marktplaats op dinsdag tussen 13.30 en 16.00 uur of donderdag tussen 9.30 en 12.00 uur in Weert. Je kan ook een afspraak maken om ons tijdens het spreekuur te bezoeken. Onze deskundige vrijwilligers gaan dan graag met je in gesprek over de mogelijkheden die er in het Weerterland zijn op het gebied van vrijwilligerswerk.

Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0495-697900. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook, mail socialemarktplaats@puntwelzijn.nl

Wil je graag in Nederweert het gesprek aangaan over vrijwillige inzet? Bezoek dan de open inloop. Deze vindt iedere woensdag plaats van 13.00 tot 14.00 uur in het Bibliocenter in Nederweert (Lambertushof 34).

Links en downloads

Activiteiten

Verhalen uit de praktijk…

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.